ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΗΛΙΘΙΕ! ,,και συγγνώμη για το ‘’ηλίθιε΄΄.

Τι δεν κατάλαβες Έλληνα μου και συγγνώμη για το ‘’ηλιθιε΄΄.Μια δύναμη τους ενώνει όλους στην κορυφή της εξουσίας. Είτε είναι πολιτικοί ,είτε στρατιωτικοί, είτε δικαστές, είτε δεσποτάδες. Προσκυνητές στις Μασονικές στοές, εκβιαζόμενοι μέσα από τα τελετουργικά, Απόφοιτοι των κορυφαίων Σιωνιστικών ιδρυμάτων εκβιαζόμενοι από την συμμετοχή τους εντος των αδελφοτήτων, Δεσποτάδες που έχουν λοξοστρατησει, Αξιωματικοί και Δικαστικοί που για να έχουν συνέχεια και ανωτάτη εξέλιξη στην καριέρα προσκυνούν και αυτοί την Μασονία. Τι σωτηρία να περιμένει κανείς όταν αυτοί οι άνθρωποι στου οποίους ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τις ελπίδες σου είναι ξεπουλημένοι εκ προοιμίου!!!!!!!

Κανένας τους από την στιγμή που εισήρθε σε αυτό το σπιράλ ΕΞΟΥΣΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόβουλα, και πολύ περισσότερο να ΑΘΕΤΗΣΕΙ πολιτικές που επιβάλλονται από τα ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ των ΣΤΟΩΝ,ΛΕΣΧΩΝ Κ.Λ.Π

Έχεις ευθύνη όμως γιατί θέλεις την διακυβέρνηση αυτών ακριβώς των ανθρώπων. Εσύ τους ψηφίζεις, Εσύ υποθάλπεις την οικογενειοκρατικη διαιώνιση στην εξουσία. Θέλεις ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ενώ ο πατέρας του και η Αδελφή του μας είπαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να δώσουμε στους Τούρκους ,δικια μας θάλασσα ,δικό μας πλούτο. Έρχεται και το άλλο τέκνο της οικογενείας ο γνωστός ΚΟΥΛΗΣ με την ηλίθια φάτσα του ελέω θεού αυτοκράτορα να μας πει το ίδιο!!!!!!!!!!!!

Έχεις ευθύνη όμως γιατί θέλεις οι ΚΑΡΑΜΑΛΗΔΕΣ που έγιναν εφοπλιστές μέσα από την διακυβέρνηση του τόπου να ορίζουν το μέλλον των δικών σου παιδιών.

Έχεις ευθύνη όμως γιατί θέλεις ο Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ασχέτως της διανοητικής του κατάστασης να κάνει το ίδιο.

Αυτό ισχύει βεβαία και για μεγάλο αριθμό πολιτικών στελεχών άλλων οικογενειών.

ΑΝ συνδυάσεις αυτό με την Δικαιοσύνη η οποία λειτούργει σε υπαγορευμένα καλούπια, Στρατιωτικούς που λένε ωραία λόγια, αλλά για να γίνουν στρατηγοί έχουν ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ το αξίωμα τους ,Δεσποτάδες πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων ,οι οποίου είναι ταγμένοι αλλού και ΟΧΙ Σε αυτά που επιτάσσει η πίστη μας, ΤΟΤΕ πράγματι σε πιάνει απογοήτευση.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!



ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ!!!

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ για ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!

Κανένα ευρώ για εξοπλισμούς από δω και στο εξής στην ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είτε τους πληρώσουμε είτε όχι από το 1870 και μετά πάντα απέναντι μας τους έχουμε. Μας πολεμούν διαρκώς είτε οι ίδιοι είτε μαζί με τους Τούρκους, πράγμα που τους καθιστά ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ εχθρό , για τον λαό μας ,το έθνος μας, την ΚΡΑΤΙΚΗ μας υπόσταση. Εδω και τώρα απαιτήστε από από τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ σας να πάρουν θέση στο θέμα αυτό. ΑΝ ΘΕΛΕΙ η αναξιόπιστη ΄΄συμμαχος΄΄ μας Γερμανία να έχει μερίδιο ΟΦΕΙΛΕΙ να πάρει θέση και για τα υποβρυχια για τα οποία εμείς πληρώσαμε την εξέλιξη , και χωρίς καμία ΑΙΔΩ τα πούλησε στους Τούρκους. Μας πληροφόρησε δε , ότι είναι χαρακτηρισμένα ως ναυτικά είδη(άκουσον άκουσον ) ,και δεν πρόκειται δηλαδή να μπουν σε καθεστώς εμπάργκο. Ότι και να γίνει θα παραδοθούν κανονικά ,και ας παραβιάζει η Τουρκία την Ευρωπαϊκή ΑΟΖ και το Ευρωπαϊκό έδαφος(υπερτάσεις σε νησιά).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΟΧΙ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΘΡΙΚΗ για συμφέροντα μας και το μέλλον των παιδιών μας Γερμάνια!!!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loading...