Τα βρωμοΜΜΕ τους,όσους έχουν αντίθετη άποψη για τον κορονοιο,τους στιγματίζουν βάζοντάς τους ταμπέλες,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ,ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ..!

Ακουμε τελευταια απο επισημα πολιτικα χειλοι,οπως του Υπουργου δημοσιας ΤΑΧΙΣ(γιατι αφησε το εγκλημα και μαζευει χρημα απο προστημα,για το ΤΑΧΙΣ),ακομα και του πρωθυπουργου,για διωξεις αντιφρονουντων!
Οποιος εχει δηλαδη και εκφραζει δημοσιως,αντιθετη αποψη για τον κορονοιο και τις μασκες σε ανηλικα και ενηλικους,θα εξετασθει απ την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και θα σταλει στην Εισαγγελια για τα δεοντα!
Σιγα μη μας τρομαξουν!
Τα βρωμοΜΜΕ τους,οσους εχουν αντιθετη αποψη για τον κορονοιο,τους στιγματιζουν βαζοντας τους ταμπελες,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ,ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ..! Θα μας φυλακισουν,ας μας φυλακισουν,ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!
Αν θελουν το κανουν! Φτιαχνουν ενα τετοιο νομικο περιβαλλον που θα μπορουν να στοιχειοθετουν τετοιες διωξεις και στελνουν τα μπουλντογκ τους για συλληψεις!!
Αυτοι φτιαχνουν τους νομους,οπως θελουν τα μαγειρευουν!
Ομως ΦΟΒΟΥΝΤΕ!!
Πρωτο,,μη πεσουν κι αυτοι οι ιδιοι μεσα στο λακο που για εμας σκαβουν!
Δευτερο,μηπως τετοιες διωξεις ιδεων και αποψεων,προκαλεσουν αναταραχες και ξεσηκωμους!
Και τριτο,η ΝΤΠ που υπηρετουν σαν πιστα σκυλια,ΔΕΝ θελει “πιστους” με την βια!
ΔΕΝ θελει επιβολη αποψεων με το νομο!
Θελει να το κανουμε αυτοβουλως και μερικως εκβιαζομενοι και εκφοβιζομενοι!
Πχ,οσοι δεν κανετε το εμβολιο,δεν θα φυλακιζεστε,αλλα δεν θα μπορειτε να εργαζεστε,διοτι ο κορονοιος εχει δειξει σημεια επανεμφανισης και σε ανθρωπους που νοσησαν και καναν αντισωματα!
Αρα λοιπον,δεν διακινδυνευουμε να γινετε εσεις που ανικετε στο αντιεμβολιαστικο κινημα,κινητη βομβα αναμεσα στους συναδελφους σας που εμβολιαστηκαν!!
Γιαυτο απολυεστε η’ μπαινετε σε διαθεσημοτητα,μεχρι να αποφασησετε να εμβολιαστειτε!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΕΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ,ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ!
Το ιδιο θα συμβει και για τις νεες ταυτοτητες οποτε κι αν ερθουν,για το χαραγμα…! Με δικη μας αποφαση θα τα παρουμε,ΔΕΝ προκειτε να μας φυλακισουν,ομως θα μας βαλουν χοντρα δειληματα! Η’ ταυτοτητα η’ μισθος!
Η’ κανεις το χαραγμα η’ αλλιως χανεις την προσβαση στο συστημα υγειας!
Η ΝΤΠ ειναι ευγενης Ευρωπεοι, δεν ειναι σαν τους Τουρκους και τον Κιμ γιον κουν!
Θελουν την συγκαταθεση μας,εστω και υπο πιεση,δεν θελουν ομως να κανουν διωξεις που θα δημιουργησουν κυματα αντιδρασεων!
Επιθυμει η ΝΤΠ μαζι μας,ενα κακοπληρωμενο σεξ,εξασφαλιζοντας μας ομως,την καθημερινη επαναληψη του!
Φυσικα,ειμαστε ελευθεροι ν αρνηθουμε και να βγουμε στο καλντεριμι κιοτι μας κατσει,οποτε,κι αν!

Γ.Ν

loading...