Οι Τούρκοι στήνουν σκηνικό για ”θερμό” επεισόδιο: Καταγράφουν κινήσεις Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελόριζο – Βίντεο

”Αρωμα” προβοκάτσιας από τα Τουρκικά ΜΜΕ
Σκηνικό ”Ιμίων” στήνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένταση με την Ελλάδα. Τα ελεγχόμενα από τον Ρ. Τ. Ερντογάν ΜΜΕ, αναφέρονται καθημερινά για την κρίση στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, ενώ φθάνουν στο σημείο να καταγράφουν τις κινήσεις Ελλήνων στρατιωτών όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Οι εικόνες είναι από το Καστελόριζο με το ΤRT World να μιλάει για ”κινητοποίηση ελληνικών μονάδων”.

Είναι ξεκάθαρο πως οι Τούρκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο το ελληνικό νησί, ενώ φθάνουν στο σημείο να λένε πως δεν ανήκει στη χώρα μας! Η Άγκυρα με λίγα λόγια κάνει προπαρασκευαστικές κινήσεις για ”θερμό” επεισόδιο στο Αιγαίο.

Όλα αυτά, την στιγμή που στρατηγοί και αναλυτές προκαλούν με άρθρα τους, φθάνοντας στο σημείο να λένε πως οι S-400 μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά της Ελλάδας.

Μην ξεχνάμε πως χθες, όπως σας αποκάλυψε το Πενταπόσταγμα, οι Τούρκοι κυκλοφόρησαν ένα περίεργο βίντεο, στο οποίο φαίνονται εικόνες από εκπαίδευση Ελλήνων σε κάποιο στρατόπεδο. Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τέτοιες εικόνες και βίντεο τις τελευταίες ημέρες, ως ύστατη μορφή κλιμάκωσης της προπαγανδιστικής ρητορικής τους.

Ανδρέας Μουτζουρούλιας 

https://www.pentapostagma.gr

loading...