Αποκάλυψη-”βόμβα”: ”Ο Ερντογάν θέλει πόλεμο με την Ελλάδα για να παραμείνει στην εξουσία”- Ανυπακοή από τις ΤΕΔ!

Εκτός ελέγχου βρίσκεται ο Ρ. Τ. Ερντογάν.
Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, σύμφωνα με το οποίο ο Ερντογάν ζήτησε από τους στρατηγούς και τους ναυάρχους του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν ένα αεροπλάνο. 

Η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει έως τώρα το δημοσίευμα, το οποίο αποκαλύπτει ως ένα βαθμό τις πραγματικές προθέσεις του Τούρκου προέδρου, ιδιαίτερα μετά το πλήγμα στο γόητρό του από την τρύπα στα πλευρά της ναυαρχίδας του.

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt συνεχίζει σήμερα με νέες αποκαλύψεις για το σχέδιο Ερντογάν, όπου σημειώνει τα εξής:

”Ο Ερντογάν θέλει να γατζωθεί στην εξουσία μέχρι το 2023. Στόχος του είναι να προκληθεί ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, ακόμα και ο πόλεμος. Ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να συσπειρώσει τον λαό του, καθώς η οικονομία είναι υπό κατάρρευση, η πανδημία καλπάζει, ενώ τα σχέδιά του σε Λιβύη και Συρία δεν του βγαίνουν”, αναφέρουν οι Γερμανοί.

Εδώ όμως τίθεται και το εξής ερώτημα. Σταμάτησαν να υπακούουν τον Ερντογάν οι στρατιωτικοί; Ως γνωστόν η πλειοψηφία του στρατεύματος αποτελείται από Κεμαλιστές.

Προφανώς και υπάρχει κρίση στην Τουρκία και αυτό θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το σχόλιο του Στέλιου Πέτσα
Την άποψη ότι η Die Welt είναι μία έγκριτη εφημερίδα και το δημοσίευμά της δεν έχει διαψευστεί, εξέφρασε ο Στέλιος Πέτσας.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Ερντογάν έδωσε εντολή στους Τούρκος στρατηγούς να βυθίσουν ελληνικό πλοίο ή να καταρρίψουν ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι πρόκειται για έγκριτη εφημερίδα και ότι αυτό το δημοσίευμα δεν έχει διαψευσθεί, ούτε από την τουρκική κυβέρνηση, αλλά ούτε και από την τουρκική Πρεσβεία στο Βερολίνο.

«Αυτό αναδεικνύει για άλλη μια φορά ποιος προκαλεί στην περιοχή και ποιος είναι παράγοντας σταθερότητας. Εμείς δουλεύουμε με τους εταίρους μας συνεχώς στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, πάντα με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας και τις αρχές καλής γειτονίας. Αναδεικνύουμε ότι η Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας και ότι άλλοι προκαλούν ένταση στην περιοχή και θέλουν με κάθε τρόπο την αποσταθεροποίηση», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

loading...