Εξέγερση στην Λέσβο των παράνομων μεταναστών που έκαψαν την Μόρια: Επιτίθενται κατά κύματα στους αστυνομικούς (βίντεο)

Αντιδράσεις για το στήσιμο καταυλισμού από δυνάμεις του ΕΣ

Σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στη Μόρια, με τους αλλοδαπούς να εξαπολύουν επίθεση προς τους αστυνομικούς με πέτρες και ξύλα, ενώ o κόσμος ζητά από τα ΜΑΤ να σώσει την κατάσταση, με το “ευχαριστώ” προς τα στελέχη να είναι ένα σάντουιτς με τυρί και ντομάτα!

Αιτούντες άσυλο ξεκίνησαν να πετάν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών ενώ έκαναν νοήματα στους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται γύρω στους λόφους και στα παρακείμενα κτίρια να έρθουν και αυτοί ώστε να επιχειρήσουν γενική έφοδο κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ από νωρίς οπότε ξεκίνησαν νέες διαδηλώσεις των μεταναστών η κατάσταση ήταν τεταμένη και φαινόταν ότι μπορεί να ξεφύγει.

Κατά τη διάρκεια της πορείας στην Ε.Ο Παναγιούδας- Μυτιλήνης, ξέσπασε φωτιά στο βουνό, στον Καρά Τεπέ κοντά σε επιχειρήσεις και βενζινάδικο της περιοχής.

Στο σημείο έφτασαν με δυσκολία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, 2 πυροσβεστικά οχήματα, που κατάφεραν, με τη συνδρομή πυροσβεστικού αεροσκάφους PZL, να περιορίσουν τη φωτιά, χωρίς να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

loading...