«Τα περιοριστικά μέτρα δεν ισχύουν για αυτούς;» – Δειτε μεσα στο αρθρο την φωτο που είναι Μία εικόνα-χίλιες λέξεις .. στην Λέσβο!

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι στη Λέσβο βλέποντας εικόνες σαν και την παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, στην στήλη αναγνωστών του Lesvospost, ένας κάτοικος της Λέσβου έστειλε την παρακάτω εικόνα, η οποία συνοδεύεται με το αντίστοιχο κείμενο διαμαρτυρίας:

«Κύριε Διευθυντά

Σάββατο απόγευμα 19 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30. Εν μέσω περιοριστηκων μέτρων λόγω κορωνοιου και με πλέον των 200 κρουσμάτων στο πληθυσμό των μεταναστών η εικόνα που είδαμε έξω από τον νέο καταυλισμό του καρά τεπε στο οδόστρωμα της επαρχιακής οδού μεταξύ των καταυλισμου και των δύο μεγαλύτερων SUPER MARKET και έξω από αυτά μας έκανε να αναρωτηθούμε εάν τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους Έλληνες πολίτες ή για όλους. Διότι με λίγα κρούσματα μεταξύ των μεταναστών υπήρχε περιοσμος των μετακινήσεων τους. Τώρα που τα κρουσματα ξεπερνούν τα 200 έστω και εάν αυτά έχουν τεθεί σε καραντίνα και μετά από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε για 10 ημέρες, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος έχει έρθει σε επαφή με ποιον, άσχετα με το τη έδειξαν τα τεστ, χωρίς να έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκδήλωση της νόσου, ποιος ευθύνεται για όλη αυτήν την κατάσταση αναρχίας. Διότι για αναρχία πρόκειται η οποία βάζει σε κίνδυνο ζωές πολλών ανθρώπων.

Γιατί λοιπόν δεν ισχύει η καραντίνα; Τι φοβούνται;

Μπορεί να απαντήσει κανείς υπεύθυνος σε όλα αυτά τα ερωτήματα;

Ευχαριστώ.

Κ.Α».(lesvospost – Γιώργος Παπαδόπουλος)

loading...