Μην ανησυχείτε. Όσο μεγαλύτερη η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τόσο μεγαλύτερη η Απειλή Πολέμου από την Τουρκία. Ξέρετε Γιατί ;

Για να καλυφθεί μια Ιστορική  προδοσία .

Έχουν το θράσος , και να θέλουν να  τους ξαναψηφίσεις αύριο –να τους νομιμοποιήσεις ξανά  δηλαδή – και να πουλήσουν σε ¨τρέχουσα¨ τιμή στο γνωστό γεωπολιτικό Παζάρι που βλέπουμε, γη και ύδωρ της Ελλάδας , το μέλλον των παιδιών σας .

Ξέρουν ότι δεν έχετε επιλογές , δε σας αφήνουν να έχετε  . Όταν οι δημοκρατικοί θεσμοί εργαλειοποιούνται , όταν ο λαός έντεχνα  υπνωτίζεται και περιπλανάται , ο εχθρός φίλοι μας  είναι  εντός των Πυλών .

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί , ενώ θα δώσουμε τόσα πολλά δις ευρώ  για αναβάθμιση των εξοπλιστικών μας , δεν ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ένα Ερευνητικό σκάφος όπως έχουν οι Τούρκοι το Orus Reis ή ένα πλωτό γεωτρύπανο ;

Η Τουρκία αγόρασε και τρίτο πλωτό γεωτρύπανο αρχές του έτους , το πλωτό γεωτρύπανο «Sertao» με έτος ναυπήγησης το 2012, σε δημοπρασία , για μόλις 37,5 εκατ. δολάρια στις 31 Ιανουαρίου .

Οι Έλληνες εφοπλιστές δεν μπορούν να στηρίξουν μια τέτοια κίνηση  , σ αυτήν την κατεύθυνση ;

Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι άλλο . Νομίζουν – στην πραγματικότητα αυθυποβάλλονται γι αυτό πλέον – ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει  κι ότι , τον λούζει κρύος ιδρώτας όταν ακούει για πόλεμο που έρχεται μα , που ποτέ δε φτάνει

Ας τους πει κάποιος ότι ο Κόσμος απλά  , το διασκεδάζει πλέον , ότι ¨του φτιάχνουν την ημέρα¨ κι ότι , βρίσκει κάτι να αποσπάται από τα προβλήματα της καθημερινότητας  και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση .

Δε συγκινείται . Έπαθε κάτι σαν ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ !

Επειδή όμως δε θέλουν να χάσουν ( είναι πολλά τα λεφτά )  , ε!! θα στήσουν ένα ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Τουρκία ( τύπου Ίμια ) ώστε , και η Τουρκία να βρει ευκαιρία να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο των λάθος επιλογών της ( θέλουν να την ρίξουν στα νύχια του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) , και εμείς να ¨καταπιούμε ¨ .. ξέρετε πλέον τι .

Γι αυτό το ¨διευθυντήριό μας ¨ τους έχει θέσει έναν όρο . Ή ΑΟΖ με τη Κύπρο ΤΩΡΑ ( μέχρι την ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη τέλη Σεπτεμβρίου ) , ή ραντεβού στις πλατείες και … καληνύχτα Ευρωπαϊκή Ένωση . Κρατήστε το !!

Σας θυμίζει κάτι αυτή μας εδώ η θέση ; Κάτι που έγινε , έναν και πλέον χρόνο πριν;

Καλό Μήνα !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( η δική σας δύναμη ) 

loading...