Οι καπνιστες,ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ καρκινοπαθείς και καρδιοπαθεις,επιβαρυνοντας το Εθνικο σύστημα υγείας και με κλίνες και ΜΕΘ και πολλά έξοδα περίθαλψης!!! Η’ κόβουν λοιπον,το τσιγάρο η’ αυτοφωρο!;;;

 Ο Υπουργος Αγροτικης Αναπτυξης και δικηγορος,Βοριδης,ρωτηθηκε αν συμφωνει με την αυτοφωρη διαδικασια σε αρνητες της μασκας!!

Και απανταει,”το να θες να προξενησεις βλαβη στον εαυτο σου,ειναι δικαιωμα σου! Οταν ομως,μη φορωντας μασκα,προκαλεις βλαβη στον συνανθρωπος σου,μεταδιδοντας του τον ιο,τοτε δεν ειναι δικαιωμα σου! Αρα καλα εκανε η Εισαγγελια Αρειου Παγου,που ζητησε αυτοφωρη διαδικασια σε αρνητες”!

Αυτα τα λεει,εν ενεργεια δικηγορος!

Κυριε Βοριδη,πειτε οτι ειμαι αρνητης μασκας και παω αυτοφωρο,δικαζομαι και καταδικαζομαι! Αλλα ταυτοχρονα κανω το τεστ κορονοιου και βγαινει ΑΡΝΗΤΙΚΟ!

Αρα προς τι η αποφαση καταδικης μου?

Ως τι κρινομαι,,ως ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ φορεας του ιου! Πως θα πρεπει κατοπιν να κινηθω,σε μια χωρα Δημοκρατιας,με μια ελευθερη δικαιοσυνη?

Δηλαδη θα γινοντε δικες και θα καταδικαζοντε ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ,παρανομες πραξεις!

Οι χρηστες ουσιων ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ληστες και φονιαδες,οταν δεν μπορουν να εξασφαλισουν την δοση τους?

Η’ αναγκαστικη αποτοξεινωση λοιπον, η’ αυτοφωρο!

Οι καπνιστες,ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ καρκινοπαθεις και καρδιοπαθεις,επιβαρυνοντας το Εθνικο συστημα υγειας και με κλινες και ΜΕΘ και πολλα εξοδα περιθαλψης?

Η’ κοβουν λοιπον,το τσιγαρο η’ αυτοφωρο!

Οι λαθρο,ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ,κλεφτες,φονιαδες και βιαστες,αν δεν εχουν να φανε και πηδηξουν??

Η’ μαντρωστετους καπου λοιπον,η’ αυτοφωρο!

Οι ανεργοι ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ φοροφυγαδες,λογω μαυρης εργασιας?

Η’ βρειτε τους εργασια,η’ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ απο δω!!

Που κατηντησε η Ελληνικη Δημοκρατια του Περικλη,να γινοντε ΔΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ!!

Που κατηντησε η Δικαιοσυνη,εβγαλαν την μασκα,απ το αγαλματακι που κραταει το κανταρι,απ τα ματια και τη βαλαν στο στομα!

Καντε μου τεστ κορονοιου,να βγει θετικο και αν δεν φορεσω μασκα και σπασω την Καραντινα,τοτε και αυτοφωρο παντε με και φυλακη χωστε με!!

Αλλα,οχι ρε Βοριδη και δικες προθεσεων!

Οχι και καταδικες για ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ παρανομες πραξεις!!!

Το παραχεσατε το πραμα!!

Γ.Ν

loading...