Πώς θα καταλάβουμε ό,τι μία γυναίκα φτάνει στην κορύφωση πραγματικά και δεν προσποιείται

 Για κακή τύχη των ανδρών δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβει κανείς πότε η γυναίκα φτάνει πραγματικά στην ύψιστη σεξουαλική ικανοποίηση και πότε προσποιείται.

Οι επιστήμονες όμως, έρχονται να «ξεμπροστιάσουν» τις γυναίκες και να παρουσιάσουν βήμα – βήμα το τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα τους από στη στιγμή της ερωτικής διέγερσης μέχρι τον… οργασμό τους.

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε, σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο για έναν άντρα να καταλάβει αν η σύντροφός του φτάνει πραγματικά σε οργασμό, αρκεί να παρατηρήσει τα «σημάδια» του κορμιού της.

Αρχικά, ο εγκέφαλος λαμβάνει το μήνυμα της διέγερσης και με τη σειρά του δίνει εντολή για ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα ώστε να εκκριθούν υγρά και να διογκωθεί το αιδοίο, ενεργοποιώντας παράλληλα τις υπερευαίσθητες νευρικές απολήξεις των γεννητικών οργάνων. Στο σημείο αυτό ενεργοποιούνται και οι περιοχές του εγκεφάλου που πυροδοτούν το αίσθημα της απόλαυσης, προετοιμάζοντας το σώμα για τη διείσδυση.

Αλλαγές παρατηρούνται και στην κλειτορίδα της οποίας οι ιστοί διογκώνονται και «σκληραίνουν». Μάλιστα, η κλειτορίδα είναι δυνατό να διογκωθεί ακόμα και στο τριπλάσιο του αρχικού της μεγέθους λίγο πριν η γυναίκα φτάσει σε οργασμό, ενώ απαιτούνται αρκετές ώρες για να επανέλθει στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Ο τράχηλος της μήτρας μαλακώνει κατά την επαφή του με το ανδρικό μόριο και γίνεται σαφώς πιο ευαίσθητος. όπως ακριβώς συμβαίνει και κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Και φτάνουμε στον οργασμό. Τα γεννητικά όργανα πάλλονται και τα επίπεδα ορμονών εκτοξεύονται στα ύψη. Οι μύες του κόλπου συσπώνται και υγραίνονται. Η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση απελευθερώνοντας ποσότητα κολπικών υγρών τα οποία αποτελούνται από φυσικά σάκχαρα και όξινη φωσφατάση.

Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… παρατηρήσεις το σώμα της.

koolnews.gr και fnews.gr

loading...