ΝΔ και Πρέσπες η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.

 

Αχ , Παύλο Μελά,Ίωνα Δραγούμη και εσείς χιλιάδες αγωνιστές που δώσατε την ψυχή και το αίμα σας για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας τι θα λέτε τώρα από “εκεί’ που βρίσκεστε με αυτά που γίνονται.

Πόσο καιρός πέρασε από τότε που ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε για “εθνική ντροπή” σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών; Πόσος χρόνος πέρασε από τότε που έλεγε ότι ο Τσίπρας αντάλλαξε τη συμφωνία των Πρεσπών με την αύξηση των συντάξεων; Πόσος καιρός πέρασε από τότε που έλεγε ότι ως πρωθυπουργός θα ακυρώσει τη συμφωνία ή θα θέσει βέτο στην ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ;

ΔΕΘ 15 Σεπτεμβρίου 2018: Η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ντροπιαστική για την Ελλάδα. Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα, έλεγε: Η ΝΔ όχι μόνο θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και θα την ακυρώσει όταν αυτή έρθει στην κυβέρνηση.

«Η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών παράγει αποτελέσματα που είναι πολύ δύσκολα αναστρέψιμα. Αυτό μόνο με εκλογές μπορεί να αποτραπεί» ανέφερε και πρόσθεσε «Δεν θα κυρώσω τη συμφωνία για το Σκοπιανό».

loading...