Γ.Τράγκας για Κ.Μητσοτάκη: «Οι Μακεδόνες τον βρίζουν, οι Θεσσαλοί τον γιουχάρανε -Του φωνάζουν ότι είναι καραγκιόζης»

Όλοι οι Μακεδόνες οργίζονται για τον βρώμικο ρόλο του σημερινού πρωθυπουργού και στρέφονται εναντίον του σχολιάζει ο αδέσμευτος δημογιογράφος Γ.Τράγκας ο οποίος χαρακτηρίζει τον Κ.Μητσοτάκη «δόλιο τύπο».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά οι Μακεδόνες λένε πως «είναι ο μεγαλύτερος προδότης».

«Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στη δική μας πατρίδα. Κάτι πολύ βρώμικο υπάρχει στο Μαξίμου. Όλοι οι Μακεδόνες στρέφονται πλέον εναντίον του κ Μητσοτάκη και του λένε «εσύ είσαι ο μεγαλύτερος προδότης».

Όλα τα μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων οργίζονται για τον βρώμικο ρόλο του σημερινού πρωθυπουργού και στρέφονται εναντίον του. Όλοι οι Έλληνες ξέρουν ότι είναι ένας δόλιος πολιτικός ο οποίος δουλεύοντας για τους Γερμανούς έδωσε το στυλό για να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως λένε όλες οι Μακεδονικές Ενώσεις, ήταν ο ηθικός αυτουργός της παράδοσης του ιστορικού ονόματος Μακεδονία και ως κοινός πολιτικός απατεώνας εξαπάτησε τους Έλληνες πολίτες για να πάρει την ψήφο τους και να γίνει πρωθυπουργός.

Η ψήφιση των δύο συμφωνιών για συνεργασία με τα Σκόπια «πάγωσε» στην ελληνική Βουλή. Ο Αντώνης Σαμαράς ειδοποίησε ότι ένας μεγάλος αριθμός βουλευτών της ΝΔ δεν θα ψηφίσει και δεν θα πάρει μέρος στις προδοσίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρώην πρωθυπουργός, τουλάχιστον όπως λένε οι πληροφορίες, δεν θέλει να αμαυρώσει το όνομά του στο θέμα αυτό.

Οι Μακεδόνες στις ανακοινώσεις τους εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή τους για τον σημερινό πρωθυπουργό και τονίζουν ότι «είναι φανατικότερος υποστηρικτής των Σκοπίων και από τον ίδιο τον κ Τσίπρα». Στην ανακοίνωση της Παμμακεδονικής Ένωσης, ο κ Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται ως «Βορειομακεδονομάχος».

Ο σημερινός πρωθυπουργός, ένα χρόνο και κάτι μετά την εκλογή του, σύμφωνα με ένα πλήθος δημοσιευμάτων, «περπατάει» στο μεγάλο κατήφορο της εθνικής προδοσίας.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες ότι συμφώνησε να κουβεντιάσει με τους Τούρκους την απόσυρση των Ενόπλων Δυνάμεων από τα Ακριτικά νησιά μας. Στη Λευκωσία κουβεντιάζουν ότι έχει εγκαταλείψει την Κύπρο και ότι είναι πιόνι και υπάλληλος των Γερμανών. Το νησί της Αφροδίτης σήκωσε κεφάλι και έβαλε βέτο. Η μητέρα Ελλάδα, η Αθήνα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εγκατέλειψε τη συμπαγή γραμμή Αθηνών -Λευκωσίας και ακολούθησε ως δοσολογική κυβέρνηση τις οδηγίες του Βερολίνου. Η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» αναδεικνύει σήμερα τη μεγάλη αξία, τη μεγάλη δύναμη που θα είχε ένα διπλό βέτο στην Ευρώπη.

Ο Μητσοτάκης, όμως, λειτουργεί ως μη Έλληνας, ως ανθέλληνας. Λειτουργεί ως υπάλληλος των Γερμανών. Λειτουργεί όπως ο φίλος του ο Χριστοφοράκος στη Siemens. Δεν στηρίζει τη Λευκωσία. Πάει σε ταπεινωτικές συνομιλίες. Δεν φροντίζει για τον πληγωμένο ελληνικό λαό και καταφεύγει μόνο σε ηλίθια διαγγέλματα νομίζοντας ότι ο κόσμος τον πιστεύει και ότι τον θεωρεί «Μεσσία». Οι Μακεδόνες τον βρίζουν. Οι Θεσσαλοί τον γιουχάρανε: Φώναζαν στη διάρκεια της επίσκεψής του ότι είναι «καραγκιόζης». Οι νησιώτες μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Παντού σε όλη την Ελλάδα επί των ημερών του οι κάτοικοι περνάνε κρίσιμες ώρες.

Σύμφωνα με τις έρευνες, ένα 35% δεν μπορεί πλέον να τα ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι ανίκανος πολιτικός, παθιασμένος μνημονιακός και γερμανόφιλος. Άνθρωπος του Βερολίνου και του μεγάλου κεφαλαίου. Βούλιμος αλλά και ανόητος. Η κυβέρνηση είναι μουδιασμένη, γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι το Μαξίμου είναι ουσιαστικά παράλυτο. Καταφεύγει σε επικοινωνιακά τρικ προκειμένου να πείσει τους πολίτες ότι όλα πάνε καλά. Στην πραγματικότητα, όμως, όλοι βλέπουν έναν ατάλαντο άνθρωπο, και ακούνε κάθε τόσο ότι η σαγράδα φαμίλια είναι μπλεγμένη είτε σε μια μικρή είτε σε μια μεγάλη δουλειά.

Το εσωτερικό της ΝΔ βράζει από τις προδοσίες του, τις μειοδοτικές επιλογές του τόσο στο Μακεδονικό όσο κυρίως στα θέματα του Αιγαίου και της Κύπρου. Τις τελευταίες ώρες ενημερώθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό ότι θα μεταβεί στη Βουλή, θα μιλήσει εναντίον και θα καταψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας και στήριξης των Σκοπίων. Ενημερώθηκε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ θα εμφανιζόταν διχοτομημένη, και ότι θα φαινόταν ότι δεν έχει την πλειοψηφία και την εμπιστοσύνη της στα εθνικά θέματα.

Επίσης ενημερώθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα να απουσιάσει και ο άνθρωπος που είπε «όχι» στο Βουκουρέστι. Τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες η κυβέρνηση θα κινδυνέψει από τις αποκαλύψεις για τα συμφωνηθέντα στο Βερολίνο τα οποία δολίως δεν αποκαλύπτει στο λαό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν τα πάντα. Ήδη διαρρέει προς τον Τύπο, με φαρμακευτική δοσολογία, ότι η πολιτική αθλιότητα που βρίσκεται σήμερα στο Μαξίμου, παίζοντας τα «παιχνίδια» των Γερμανών, αποδέχτηκε να «κουβεντιάσουμε» με τους Τούρκους την απόσυρση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τα νησιά. Δηλαδή να εγκαταλείψουμε τους Προμαχώνες και να αφήσουμε ελληνικά εδάφη διάσπαρτα στο Αρχιπέλαγος να γίνουν βορρά στην πρώτη τουρκική επίθεση.

Ο σημερινός πρωθυπουργός προκαλεί με την παρουσία του και την πολιτική του εκτεταμένες βλάβες και στην ελληνική οικονομία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν στη Θεσσαλία και στο Ιόνιο μετά τον «Ιανό». Είναι νηστικοί, είναι γυμνοί, δεν έχουν ούτε ένα ευρώ στην τσέπη, δεν έχουν οικοσκευή. Είναι ακόμη βουτηγμένοι στη λάσπη και στα χαλάσματα που άφησε πίσω της η θεομηνία, χωρίς καμία βοήθεια από την εφιαλτική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και οι πιο φιλικές, δείχνουν ότι τα στελέχη της κυβέρνησής του έχουν ασήμαντη δημοτικότητα και δημοφιλία. Ο Άδωνης κινείται πλέον πολύ χαμηλά. Ο Βορίδης είναι ανύπαρκτος. Ο Σταϊκούρας το ίδιο. Ο Κικίλιας και ο Χατζηδάκης προκαλούν γέλια. Ο Πέτσας κατέστη μια απωθητική μορφή. Ο κ Γεραπετρίτης εμφανίζεται ως εκπρόσωπος γραφείου τελετών. Ο περίφημος Σκέρτσος είναι ο γιάπης που ξεπήδησε από το Netflix. Είναι μια ανίκανη κυβέρνηση που μιλάει πολύ αλλά δεν πράττει τίποτα.

Χθες, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκα για το ότι μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας. Αντίθετα η κυβέρνηση προσανατολίστηκε στο να δίνει δουλειές εκατομμυρίων σε ιδιωτικά ιατρικά κέντρα. Τώρα προσπαθούν να αυξήσουν τις ΜΕΘ. Ο υπουργός Υγείας είναι εγκληματικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στο εθνικό σύστημα υγείας. Οι πολιτικά ανόητοι έως και ηλίθιοι μετέτρεψαν τις νοσοκομειακές μονάδες σε νοσοκομεία μιας ασθένειας, του covid19. Με την νοημοσύνη ουρακοτάγκου στο Κιλιμάντζαρο, ο υπουργός Υγείας και οι «κοντοζαμάνηδες», μεγάλου σκανδάλου των εμβολίων H1N1, ξέχασαν ότι υπάρχουν άλλες ασθένειες: Νεοπλασίες, καρδιαγγειακά, χρόνια νοσήματα και διαβήτης.

Ο πολιτικά ανόητος Βασίλης Κικίλιας απέφυγε να πει με ειλικρίνεια ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να ενισχυθεί το ΕΣΥ. Μέχρι τώρα ό,τι έγινε, έγινε με δωρεές του Ιδρύματος Νιάρχος και κάποιων άλλων μικρότερων δωρεών.

Η ελίτ των Αθηνών, φιλάνθρωπος, οι «Όλοι μαζί μπορούμε», οι κολλητοί του κ Μητσοτάκη και της συζύγου του, ούτε την εθνική οικονομία ενίσχυσαν ούτε τα νοσοκομεία. Ουδείς έβαλε το χέρι του στην τσέπη, και ελάχιστες δωρεές έγιναν. Οι «κολλητοί» του πρωθυπουργού έχουν πάρει αρκετές δουλειές από τον ίδιο τον κ Μητσοτάκη και την παρέα του. Και δεν μιλάω μόνο για δουλειές των 6 εκατομμυρίων για μάσκες-τραπεζομάντηλα. Ούτε μιλάω για δουλειές που κάνουν οι εταιρείες της κ Μαρέβας ανεβάζοντας τη φήμη και το valuation (αξία) διαφόρων εταιρειών προκειμένου να πουληθούν καλά σε Γερμανικά χέρια. Μιλάω για πιο χονδρές δουλειές.

Φυσικά η πατρίδα καταρρέει, είναι προτεκτοράτο στα μεγάλα ονόματα που δεν την βοηθάνε. Στο τέλος θα φύγουν, όπως όλοι οι άνθρωποι, και οι απόγονοί τους θα πουληθούν σε Γερμανούς, σε ξένους.»

loading...