ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Взгляд ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΡΩΣΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!


ΒΙΝΤΕΟ



Δεν το υιοθετούμε στο 100%, έρχεται όμως από αξιόπιστες πηγές…

Ένα εντυπωσιακό από διάφορες απόψεις άρθρο εμφανίστηκε σε γνωστό ρωσικό φιλοκυβερνητικό ιστοχώρο Взгляд (VZGLYAD), που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να αναγνωσθεί με προσοχή στην Ελλάδα, καθώς προσφέρεται για μια σειρά από ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Από το πόσο επιφανειακά και εν τέλει διαστρεβλωτικά προσεγγίζεται η ελληνοτουρκική διένεξη στο στρατιωτικό πεδίο.

Από τις αριθμητικές συγκρίσεις χωρίς εξέταση ποιοτικών παραμέτρων, έως τον τρόπο με τον οποίο η εξέλιξη των ελληνοτουρκικών αλληλεπιδρά με τη διένεξη στο ανώτατο στρατηγικό επίπεδο, αυτό του γεωστρατηγικού πλανητικού ανταγωνισμού Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας…

Η μετάφραση είναι κατά προσέγγιση μέσω της πλατφόρμας Google.

«Τι έρχεται – Τι γίνεται.Τι συμβαίνει. Έχω πέσει έξω ποτέ; Όχι. γιατί; Έχω τρομερές πηγές που δεν φαντάζεστε… Ξέρω μέχρι και την ώρα που θα γίνει ή θα πουν κάτι. Ας αρχίσουμε από το τι έρχεται τι γίνεται με την Τουρκία.

Έρχεται πόλεμος. Άμεσα.

Πως θα γίνει..

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει συμφωνήσει με την Τουρκία σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Μεσογείου από πέρυσι τον Οκτώβριο. Η Τουρκία σε συνεργασία με την Γερμανία είπαν στην Ελλάδα όλα μισά μισά. Ο Μητσοτάκης είπε «πως μα πως θα το δώσω αυτό στο λαό; Θα με ρίξουν» .

Η Γερμανία διοικεί την Ε.Ε. που σας έδωσε δάνεια. Αυτή τη στιγμή χρωστάτε 220 δις. Έχετε υπογράψει την παράδοση εθνικής κυριαρχίας μέχρι και να ξεχρεώσετε δηλ. για 100 χρόνια. Άρα δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αν δε πάρετε εντολή από τη Γερμανία, αλλιώς θα πτωχεύσετε αμέσως.

Ο Μητσοτάκης δέχθηκε αλλά το θέμα είναι πως να τα πει στο κόσμο, θα γίνει χαμός. Αποφάσισε λοιπόν, να γίνει και καλά συζήτηση με την Τουρκία, να γίνουν συνομιλίες αλλά;;;

Μόνο για τα δικά σας όπως ζητάει η Τουρκία κι όχι για τα δικά της. Όμως η Τουρκία όταν κατάλαβε τον φόβο σας ζητάει κάθε μέρα και πιο πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...