Η ομολογία αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού για να γίνουν πλειονότητα..οι λάθρο (video)

Aυτο το video δείχνει πως εχουν κάνει την Ελλάδα το πολιτικό μας σύστημα (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ κλπ) και πόσο ευκολα ο καθε λαθρομετανάστης γίνεται ισχυρός στη Χωρα μας.Ολα αυτα με την ανοχή της καθε Κυβέρνησης που εκτελει ΕΝΤΟΛΕΣ αντικατάστασης του Ελληνα πλην αλλων εντολών ..

Το ονόμασαν Προσφυγικό σου εβαλαν και δυο τρεις να κλαίνε τα πληρωμένα Μεσα Εξαπάτησης για να συγκινήσουν τις γριούλες και τωρα αντε να το διαχειριστείς το Τσουνάμι των λάθρομεταναστών..

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Δείτε στο VIDEO τον Πακιστανό πως καλεί τους δικούς του και τη “γλώσσα” χρησιμοποιεί..

1.Ειμαι εξω απο το μπουρδέλο που λέγεται Βουλή!!

2.Κάποιες τσούλες του Σόρος παριστάνουν (στο μπουρδέλο) οτι ψηφίζουν!!

3.Οι Νόμοι τους δεν μας αγγίζουν!!

4.Πακιστανοί εδω ειναι ο Παράδεισος του Αλλάχ!!!

5.Eλάτε ολοι στην Ελλάδα και πείτε το σε ξαδέλφια και φίλους!!

Μόλις φθάσετε στην ακτή σας περιμένουν και σας δίνουν τα πάντα!!Διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ,Φαγητό της προτίμησης σας .Οτι βλέπετε απλώνεται το χέρι και το παίρνεται ελεύθερα..Ολα δωρεάν..

6.Νοσοκομείο δωρεάν .Δεν περιμένετε στις ουρές αυτα τα τραβάνε οι Ελληνες!!

7.Και το καλύτερο ..Μόλις ερθετε παίρνετε αμεσα κάρτα αναλήψεων 400 ευρω καθε μήνα!!!

8.Ειναι ο παράδεισος σας λέω ..Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (Κ.Μητσοτάκης) δουλεύει για εμάς.Δικός μας ανθρωπος του Τζ.Σόρος για την ακρίβεια.Αρα το ιδιο.

9.Τα χοντρά χρήματα ειναι αλλού.Εχετε ασυλία απο τους Νόμους οπότε μπορείτε να κάνετε χοντρές μπίζνες χωρίς φόβο!!..Π.χ Θέλετε να κάνετε εισαγωγές μουσουλμάνων με 1000 ευρω το κεφάλι ? Κανένα πρόβλημα.Ελεύθερα..Και να σας πιάσουν θα εχετε το απόλυτο ασυλο.Υπάρχουν πρόθυμοι να βοηθήσουν .Οι αριστεροί στα φανερά και οι Δεξιοί στα μουλωχτά!! Οι δεξιοί ειναι πιο αποτελεσματικοί σε αυτα.

10.Μην χάνετε χρόνο τωρα ειναι η κατάλληλη στιγμή..Ελάτε ΟΛΟΙ!!!

11. Σε λίγο θα γίνουμε πλειονότητα και θα ενωθούμε με την αδελφή Τουρκία

Ολα αυτα λέει στο video ο Πακιστανός..Η ΝΔ και το υπόλοιπο πολιτικό ξεπουλημένο σύστημα θα προσπαθήσουν να “πνίξουν” το video…

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ…

https://amazonios.net

loading...