Οργή Αναστασίας Γιούσεφ έξω από την Βουλή κατά Χαρδαλιά: «Να αποχωρήσει» (vid)

Εργαζόμενοι του κλάδου της διασκέδασης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, το απόγευμα της Δευτέρας για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει όλα τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, στις 12 το βράδυ.

Το παρόν έδωσε και η Αναστασία Γιούσεφ η οποία εργάζεται ως χορεύτρια σε διάφορα κλαμπ και κέντρα και έχει μείνει άνεργη.

«Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου που δεν επιτρέπει στον κόσμο να διασκεδάσει, λες και αυτή η ίωση έρχεται στις 12 το βράδυ. Με τα ίδια μου τα μάτια βλέπω τους ανθρώπους αγανακτισμένους, τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βάλει τα χρήματα, τον κόπο της ζωής τους, να πέφτουν μέσα στη θάλασσα και να τους γράφουν πρόστιμα. Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν μείνει στον δρόμο και πεινάνε τα παιδιά τους γιατί δεν τους αφήνουν να δουλέψουν. Ζητάμε να εργαστούμε με όλα τα μέτρα. Καλούμαστε εδώ όλοι μαζί να πούμε στη Βουλή να κάνει κάτι για όλο αυτό. Ή να μας αποζημιώσει ή αν δεν μπορεί να χειριστεί αυτή την κατάσταση να αποχωρήσει, να το χειριστεί κάποιος άλλος», δήλωσε.

loading...