Αγαπητά μου Hoaxes, Βλέπω αρχίζετε και εξετάζετε όλα τα ενδεχόμενα

Και την άσκηση δίωξης σε βάρος σας, και την παραπομπή σας στο δικαστήριο, και την καταδίκη σας.

Καλό είναι αυτό. Που είστε προετοιμασμένοι. Δείχνει αν μη τι άλλο αυτογνωσία.

“Το αν είμαστε κατηγορούμενοι για οτιδήποτε θα το κρίνει ο εισαγγελέας που θα εξετάσει τη μήνυση του κ. Αντωνιάδη, όχι ο κ. Αντωνιάδης. Και αν παραπεμφθούμε σε δίκη ως κατηγορούμενοι, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν είμαστε αθώοι ή ένοχοι. Έως τότε οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί οποιουδήποτε εναντίον μας δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα”.

Μόνο, μία μικρή διόρθωση: Δύο μηνύσεις έχω καταθέσει εναντίον σας. Όχι μία.

Και κάτι ακόμα: Ξεχάσατε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων:

Αυτή θα αποφασίσει αν θα σας επιβάλει κυρώσεις.

Επίσης, ξεχάσατε και το άλλο δικαστήριο, το πολιτικό. Αυτό που θα αποφασίσει στην ειδική διαδικασία αν θα σας υποχρεώσει να με αποζημιώσετε για όσα έχετε κάνει σε βάρος μου.

Οπότε, για να τα συνοψίσουμε και να συμφωνήσουμε και σε κάτι, πράγματι δεν είμαι εγώ που θα κρίνω αν θα σας ασκηθεί ποινική δίωξη, ούτε αυτός που θα σας παραπέμψει, ούτε αυτός που θα σας καταδικάσει, ούτε αυτός που θα σας επιβάλει διοικητικές κυρώσεις, ούτε αυτός που θα σας υποχρεώσει να με αποζημιώσετε.

Οι εισαγγελείς θα κάνουν τα πρώτα δύο, οι ποινικοί και οι πολιτικοί δικαστές το τρίτο και το πέμπτο, και η Ε.Ε.Τ.Τ. το τέταρτο. Εγώ ένας απλός δικηγόρος είμαι. Ένας δικηγόρος που έχει καταθέσει δύο μηνύσεις δικές του εναντίον σας στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον σας ως πληρεξούσιος δικηγόρος Μ.Μ.Ε. και φυσικών προσώπων, θα ασκήσει αγωγή εναντίον σας και αναφορά στην Ε.Ε.Τ.Τ.

Μέχρι τότε, πράγματι οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί ΣΑΣ δεν σημαίνουν τίποτα…

Καλό Σ/Κ να έχετε και καλά να περάσετε στις διακοπές σας.

Εμείς, δεν θα χαθούμε…

loading...