GEWKWN:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” ΣΟΥ; …… ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

GEWKWN

 Γνωρίζω ότι θα υποστώ επίθεση με αυτά που γράφω,  διότι η αλήθεια πονά….. Η αλήθεια όμως θα σας ελευθερώσει

Λοιπόν, Δηλώνω αντικομουνιστής, αντιφασίστας, αντι σοσιαΛΗΣΤΗΣ, αντι, αντι, αντι….

Δηλώνω ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο…

Είμαι, λοιπόν, Εθνικόφρων – η άλλη επιλογή που είχα ήταν να ήμουν ηλίθιος! Επειδή δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι ηλίθιος, είμαι Εθνικόφρων. Κι ας μην αρέσει σε κάποιους

Σημείωση: εθνικόφρων -ων -ον [eθnikófron] Ε (βλ. -ων -ων -ον) : (λόγ.) που έχει εθνικό φρόνημα, που πιστεύει στα ιδανικά του έθνους του και τα υπερασπίζεται

Μια ερώτηση σε όλους τους Έλληνες πολίτες ……. Από ποιον πρωθυπουργό της Ελλάδος έγιναν τα παρακάτω;

1. Καθιερώθηκε το 8ωρο και η πληρωμή των υπερωριών.

2. Καθιερώθηκε η υποχρεωτική αργία της Κυριακής.

3. Απαγορεύθηκε αυστηρά η παιδική εργασία.

4. Καθορίσθηκαν κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφονται οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

5. Ιδρύθηκε το ΙΚΑ.

6. Ιδρύθηκε η Εργατική Εστία.

7. Καθιερώθηκε η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

8. Καθιερώθηκε η Πρωτομαγιά ως επίσημη εθνική εργατική εορτή.

9. Καθιερώθηκε η άδεια μετ’ αποδοχών.

10. Χαρίστηκαν τα αγροτικά δάνεια.

11. Ιδρύθηκαν κρατικοί παιδικοί σταθμοί.

12. Καθιερώθηκε η προικοδότηση των εργατριών.

13. Η ανεργία εξαφανίσθηκε.

14. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους, ο προϋπολογισμός έγινε πλεονασματικός.

15. Έγινε ευρεία διανομή της γης, πλήθος αποξηράνσεων και αρδευτικών έργων, με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της γεωργικής παραγωγής και του εισοδήματος των αγροτών.

16. Ξεκίνησαν, οι πρώτες γεωτρήσεις για άντληση πετρελαίου στο Κατάκολο Ηλείας.

17. Οχύρωσε την Ελλάδα και προετοίμασε άριστα τις Ένοπλες Δυνάμεις τού Έθνους καθιστώντας τες ικανές να αντιμετωπίσουν νικηφόρα δύο αυτοκρατορίες τής εποχής, οι οποίες μέχρι τότε δεν είχαν συναντήσει πουθενά την παραμικρή αντίσταση…

Και όλα αυτά έγιναν ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ….Επί Ιωάννου Μεταξά !

Θα μου πείτε βέβαια ότι πιστεύετε στην Δημοκρατία, συγχαρητήρια, σε ποια ‘’ δημοκρατία όμως ;;;;;;;

Αυτή που μας ήρθε ως “σωτήρας” ,να μας γλυτώσει απ’ όλα τα δεινά ; Ναι, εκείνη……. που την όρκισαν, αυτοί που υποτίθεται πως ήρθε να ανατρέψει……… που κράτησε στη θέση τους εκείνους που πρόδωσαν την Ελλάδα και τους όρκους τους.

Είναι η “δημοκρατία” ηλίθιε….. που θέλει να τη φωνάζεις μεταπολίτευση για να σου θυμίζει την αλλαγή πολιτεύματος που δεν έκανε εκείνη όμως…………….αλλά την επανέλαβε……..

Η “δημοκρατία” που δεν αναγνωρίζει τους νεκρούς ήρωες του Έθνους…… Η “δημοκρατία”.. που εξαφάνισε την Ελληνική ύπαιθρο, τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους……… που μας έκανε ένα φρεσκοβαμμένο μπουρδέλο της Ν.Ευρωπης………… αυτή………….που  ονομάστηκε μεταπολίτευση, σε ένα πολίτευμα που δεν άλλαξε ποτέ

Αυτή που έπεισε τον Έλληνα πως δεν πρέπει να γενναει πια………. .πως είναι προτιμότερο να βλέπει τουρκικά σήριαλ στη τηλεόραση……….. Αυτή, η πουλημένη σε ξένα αφεντικά…………. που ξεπουλαει τα πάντα για να σωθεί………….

Εκείνη, που φοράει κάρτα χρέους σε κάθε νεογέννητο παιδί μας……….. Εκείνη που ξέχασε ιστορία, γλώσσα, τιμή και περηφάνια…………….. Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”………………..

Αυτή ρε ηλίθιε…………….. αυτή που σε κάνει να πηδάς σα δειλός από τις ταράτσες………… που σε κάνει να ξαγρυπνάς και να κλαις όταν σκέπτεσαι ότι αύριο δε θα έχεις να δώσεις γάλα στο παιδί σου………. αυτή, που σε βόλεψε σε μια θεσούλα κι εσύ έγλυφες τα κάτουρά της και τώρα που σε έστυψε σε πετά……….

Αυτή ρε ηλίθιε…. .η “δημοκρατία” που έκανε τη γειτονιά που έπαιζες παιδί, γκέτο βρωμιάρηδων δολοφόνων…………..

Εκείνη…. που χρόνια τώρα προσπαθεί να σε πείσει πως είναι πάνω από Έθνος, από Πατρίδα, από Τιμή, από Ιστορία…… που θέλει να κάνει τα παιδιά σου απλούς αριθμούς στην πλάτη δούλων………..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!…………… ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

Υ.Γ   Στην αθηναϊκή δημοκρατία, πολίτες μπορούσαν να είναι μόνον οι «επίλεκτοι». Κι αυτοί ήσαν οι «αυτόχθονες», άρρενες, ελεύθεροι, υγιείς, ενήλικοι, μη απωλέσαντες την ιδιότητα του πολίτου ως αντικοινωνικοί, «ομοφυλόφιλοι», λιποτάκτες ή/και φυγόστρατοι, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ

loading...