GEWKWN: ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ; …………

GEWKWN
Σε Νέο Μήνυμα του ο Γέροντας μας είπε να διαβάσουμε τα τελευταία Μηνύματα του, διότι ….

ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, πολύ προσευχή, και να έχουμε αγάπη μεταξύ μας και για όλο τον κόσμο, να προσευχόμαστε ακόμη και για τους εχθρούς μας.

Μας προειδοποίησε να έχουμε πάντα μαζί μας μια εικονιτσα Της Παναγίας μας, και του Αγίου μας, να έχουμε στο σπίτι προσευχητάριο, αγιασμό, και αν είναι δυνατόν και ένα κερί της Ανάστασης, διότι ο Αύγουστος και οι μήνες που θα ακολουθησουν θα έχουμε Γεγονότα, που ενώ ο Γέροντας, μας προειδοποιούσε από το 2013 οι περισσότεροι δεν έλαβαν τα μέτρα τους, τα πνευματικά και τα υλικά ( τρόφιμα-φάρμακα κλπ)

Τις επόμενες εβδομάδες, μήνες, ώρες, ( μόνο Ο Θεός το γνωρίζει ) θα δούμε στην Ελλάδα πολιτική ανωμαλία, δημιουργία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα είναι κυβέρνηση οικουμενική) ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ( μόνο από το όνομα ΣΩΤΗΡΙΑΣ καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που θα υπάρχει)

Είχαμε προειδοποίηση από τον Γέροντα και στις 29/4/2020 – ‘’ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ …….‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ‘’

Ο Γέροντας είπε ‘’ η ποιο επικίνδυνη περίοδος θα είναι ΜΕΤΑΞΥ 2 ΕΟΡΤΩΝ ( ίσως εννοεί την Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού 06/08/ έως 15/8/ Κοίμησης της Θεοτόκου (28 Αυγούστου με το παλαιό ημερολόγιο…, Ρωσική Εκκλησία )

Ο Γέροντας είπε ότι οι τούρκοι θα βρουν ευκαιρία να κτυπήσουν, όχι το Καστελόριζο αλλά Ρόδο και στην Νότια περιοχή της Κρήτης, επίσης θα πάρουν 2 νησάκια και θα τα κρατήσουν για λίγους μήνες, μετά θα γίνει κάτι και οι Ρώσοι θα κτυπήσουν την Τουρκία.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Παιδιά μου οι ώρες έφτασαν, μετάνοια, προσευχή, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ……….ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ

Μην ξεχνάτε τι είπε ο Γέροντας μου ότι ο Μήνας Αύγουστος θα είναι πολύ καυτός …..( όχι από την ΖΕΣΤΗ ), ότι καταλάβατε, καταλάβατε, κάντε λίγη υπομονή……

Μαΐ 2020 : ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Ο ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ( όχι σε θερμοκρασία) ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ …….‘’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ‘’ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά….

6/3/2020, Γέροντας : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά…….. Στην Τουρκία θα γίνει εμφύλιος πόλεμος με πολλά θύματα….. Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (κολυμπαρι)….. Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό) … Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα ………….

Σας προετοιμάζω παιδιά μου ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

Τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φτάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πέσει μέσα……….ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ετοιμάστε ψυχή και σώμα, καλή λευτεριά……

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN: θέλω να τονίσω κάτι σημαντικό, Ο Γέροντας δεν αναφέρει χρόνο διότι επαναλειμενως μας είπε ότι Ο ΚΥΡΙΟΣ μπορεί να αναβάλει τα πάντα, έστω και στο τελευταίο λεπτό.

Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να είμαστε κοντά στον Χριστό, και να παρακαλάμε την Παναγιά να μας προστατεύει…….

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Cmg3Jc0TC-A&feature=emb_logo

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της!

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ

loading...