GEWKWN :ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ………..

GEWKWN : ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ….
‘’ Σας μιλώ για ηθική και δεν με καταλαβαίνετε…..

Σας μιλώ για δικαιοσύνη και δεν με καταλαβαίνετε……

Με αληθινά λόγια σας μιλώ και δεν με καταλαβαίνετε… Τότε ήρθε η ώρα να δικαιωθείτε όπως αξίζει του καθενός.

Δεν χρειάζομαι θυσίες χωρίς σκέψη, αγάπη και μετάνοια……

Δεν χρειάζομαι νηστείες από χορτασμένους με τις αμαρτίες τους….

Χρειάζομαι θυσίες από όλους τους πεινασμένους για αγάπη και δικαιοσύνη Του Ουρανίου Πατέρα…

Γι’αυτό πρέπει να νηστέψει η ψυχή για να καθαριστεί και ο Νους, να συλλάβει τις υψηλές συχνότητες και τους κραδασμούς της αγάπης και της ελεημοσύνης ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.

Δια τούτο πρέπει με θέληση δυνατή και με πάθος να κάνετε την ένωση με Τον Θεό Πατέρα, και όχι από φόβο πονηρό και από συμφέρον, αγαπημένα Μου αδέλφια.

Φορέστε το πέπλο της δικαιοσύνης και μάθετε να ζείτε με αυτήν ως το πλέον πολύτιμο δώρο Του Ουρανίου Πατέρα, ως πηγή ζωής γι’αυτους που το δικαιούνται πάνω στην Γη.

Αυτήν την Γη Ο Ουράνιος Πατέρας την έκτισε με αγάπη για εσάς, και η δικαιοσύνη είναι ΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ όπως και η αγάπη είναι Νόμος Θεού, διότι η αγάπη γεννά δικαιοσύνη, και η δικαιοσύνη τηρεί τους Νόμους Του Θεού.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ, να μην βγάλετε το πέπλο της δικαιοσύνης από πάνω σας παιδιά μου, διότι μόνο από αυτό θα σας γνωρίσει Ο Πατέρας και Εγώ Ο Υιός Του.

Θα σας γνωρίσει όπως ο καλός ποιμένας μπορεί να ξεχωρίσει τα πρόβατα του από τους λύκους, μήπως ήρθε η ώρα της μετανοίας και της αφοσιώσεως στον Ουράνιο Πατέρα ;

Μήπως ήρθε η ώρα να αποδώσετε δόξα σε ΑΥΤΟΝ ;

Η αγάπη είναι Νόμος Θεού, να αγαπάτε τον πλησίον σας, όπως Ο Ουράνιος Πατέρας αγαπά εσάς, διότι οι Νόμοι Του Θεού είναι όπως ένας βράχος που δεν μπορεί κανείς να τον μεταφέρει η να τον μεταλλάξει.

Όμως οι νόμοι του ανθρώπου είναι σαν μια σταγόνα νερό που πέφτει στον ωκεανό και την καταπίνουν τα κύματα.

Γι’αυτό αγαπάτε και αφοσιωθείτε στους Νόμους Του Θεού με ευλάβεια, ένας από αυτούς τους Νόμους είναι η αγάπη …….

ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΑΣ…….ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ……..ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ

loading...