GEWKWN:Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση……. κτυπούν την Ορθοδοξία και το Έθνος…..

Χωρίς Εφιάλτες δεν ηττάται ο Ελληνισμός…

GEWKWN

Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση……. κτυπούν την Ορθοδοξία και το Έθνος…..

Τή μάνα αὐτοί πού τούς γεννᾶ

     Τή ρουκανοῦν παντοτεινά

     -σάν δένδρο τά σκουλούκια.

     Καί παίρνουν γι’ ἄπειρα πουγγιά

     ἐλεημοσύνη ἀπ’τήν Φραγκιά

     κι ἀπ’ τήν Τουρκιά χαστούκια……..Γεώργιος Βιζυηνός τό 1883

Ο ποιητής αναφέρεται σε ανθρώπους που καταστρέφουν και κατατρώγουν την  Ελλάδα και παίρνουν χρήματα από την Φραγκιά και κτυπήματα από τούς Τούρκους. …Είναι μία μικρή, αλλά διαχρονικά υπαρκτή, μερίδα ελληνόφωνων , οι οποίοι ξεπουλούν την ψυχή τους σε αυτούς που πολεμούν Ορθοδοξία και Ελληνισμό.

Οἱ χιλιάδες μάρτυρες και ήρωες της Πίστεως και της Πατρίδας μας δίδαξαν να λέμε ΟΧΙ στον εθνικό εξευτελισμό.  Οι προδότες άφησαν παρακαταθήκη στους ενδοτικούς του σήμερα να λένε ΝΑΙ σε κάθε ξεπούλημα της πατρίδος.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, θα σταθούμε απέναντι σε όλους που επιβουλεύονται τα εδάφη μας, την Ιστορία μας, την ταυτότητα μας, την αξιοπρέπεια μας και την πίστη μας,  δεν θα τους αφήσουμε να τα προδώσουν, και να τα πουλήσουν.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ….. δεν  φταίνε μόνο οι εφιάλτες, ευθύνες έχουμε όλοι…….. Ο Ελληνισμός υποφέρει διαχρονικά από τέσσερα φοβερά δεινά:

Πρώτον, δεν θυμάται όσα υπέστη ή υφίσταται, επειδή αρέσκεται και βολεύεται να έχει μνήμη χρυσόψαρου.

Δεύτερον, δεν διδάσκεται και δεν μαθαίνει.

Τρίτον, δεν έχει ηγεσία του μεγέθους των προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, παρά μόνο σπιθαμιαίους πολιτικάντηδες, οι οποίοι νοιάζονται όχι για την πατρίδα και την επιβίωση της αλλά για τα συμφέροντα τα δικά τους και των αφεντικών τους.

Τέταρτον, ο Ελληνισμός βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση πλαδαρότητας, παχυλής αδιαφορίας, μηδενικής αντίδρασης και ανύπαρκτης αντίστασης. Και, φυσικά, έχει πλήρως διαγράψει πανίσχυρες, πανάρχαιες ελληνικές λέξεις όπως: Ελευθερία, αξιοπρέπεια, φιλότιμο, αγώνας, φιλοπατρία, διεκδίκηση, αντίσταση, αυτοθυσία.

Ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση……. κτυπούν την Ορθοδοξία και το Έθνος, κάποιοι εφιάλτες μιλάνε για ελληνοτουρκικό διάλογο, συνεκμετάλλευση και ’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

Η πραγματικότητα είναι ότι η Κύπρος και η Ελλάδα δέχονται στρατιωτική επίθεση και μάλιστα στρατηγικού χαρακτήρα. Αναίμακτη μεν (μέχρι στιγμής) αλλά επίθεση, η Τουρκία χρησιμοποιεί την στρατιωτική της ισχύ και ακυρώνει θεμελιώδη κυριαρχικά δικαιώματα.

Ο Ελληνισμός δέχεται τη μεγαλύτερη επίθεση εναντίον του από το 1974, Η Τουρκία έχει σταθερή, στρατηγική για την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Θράκη, και με την απειλή χρήσης βίας έχει αποδείξει επανειλημμένα τι επιδιώκει και πως λειτουργεί για να υλοποιήσει τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά της.

Η  Ιστορία μας διδάσκει ότι είναι αδύνατο «απ᾽ έξω» να πληγεί ο Ελληνισμός.  Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ «από μέσα». Αλλά αυτό σημαίνει προδοσία, για την οποία χρειάζεται ἡ «πέμπτη φάλαγγα»… Χωρίς Εφιάλτες δεν ηττάται ο Ελληνισμός…

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εχθροί του Ελληνισμού και γι᾽ αυτό, όταν θέλουν να τον πλήξουν, υπολογίζουν πάντα στους  Εφιάλτες μας.  Κυρίως σε εκείνους, πού διαθέτουν αξίωμα, οικονομική ευρωστία και δύναμη (πολιτική λ.χ.).

Οι «Εφιάλτες» είναι η μεγαλύτερη απειλή για το Έθνος μας, από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους (1830), οι Ξένοι εξουσιάζουν και κατευθύνουν την Χώρα μας με όργανα τούς «Εφιάλτες» αυτού του τόπου.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ώρα έφτασε προετοιμαστείτε… Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, υποχωρήσεις και ατολμίες. Τώρα είναι η ώρα, η Ελλάδα να υψώσει το ανάστημα της. Η Κύπρος είναι στο πλευρό της!

Έχουμε χρέος και καθήκον να παραδώσουμε στους απογόνους μας μια πατρίδα Ελληνική, περήφανη, ισχυρή ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ

loading...