GEWKWN:Για κάποιον που ακόμα μπορεί να σκέπτεται….

GEWKWN

Περισσότερο από εβδομήντα χρόνια οι εθνομηδενιστές, αγωνίζονταν και αγωνίζονται για να αλλάξουν την Ιστορία, να την πλαστογραφήσουν,

 Ξεχνούν οι εθνομηδενιστές και άθλιοι κομμουνιστές ότι το 1989 όλα τα σχέδια τους κατέρρευσαν, προσγειώθηκαν ανώμαλα και εγκατέλειψαν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους.  Κατέρρευσαν και ταπεινώθηκαν αφού πρώτα βύθισαν στην απόλυτη δυστυχία και απόγνωση τους λαούς.  Σήμερα όλα τα υπό την πρώην Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (USSR) κράτη μιλούν την γλώσσα τους, θρησκεύουν και είναι σαν να μην έζησαν 70 χρόνια κάτω από την μπότα του Λένιν και του Στάλιν.

Τα κατάλοιπα της Σοβιετίας, αμετανόητοι, σκληροί και απάνθρωποι, συνεχίζουν να συνωμοτούν και προσπαθούν να ευνουχίσουν τον λαό, να του αφαιρέσουν την εθνική του ταυτότητα, να τον μετατρέψουν σ’ ένα καταναλωτικό ζώο, που θα κατευθύνεται από τις διαταγές τους και την προπαγάνδα τους.  Πλαστογραφούν και πάλιν την Ιστορία του, θέλουν ν’ αλλοιώσουν την γλώσσα του, τις ρίζες του, διακωμωδούν την θρησκεία του και τον κλήρο, υπονομεύουν τις αξίες και τα ιδανικά που τον έθρεψαν εδώ και αιώνες.

Δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε αυτοί την άθλια, βάρβαρη και απάνθρωπη πορεία.  Δε θα σας επιτρέψουμε να βεβηλώνετε τα ιερά και όσιά μας, προσπαθώντας να ισοπεδώσετε τις εθνικές και άλλες ιδιαιτερότητες του Ελληνικού λαού.  Θα μας βρείτε αντιμέτωπους όταν τολμάτε να καίτε τα εθνικά σύμβολα του έθνους, να οικειοποιείστε όποιον και ότι πιστεύει στον δημοκρατικό Σοσιαλισμό και εσείς παραμορφώνετε, πλαστογραφείτε και γελοιοποιείτε ό,τι σας αντιστέκεται.

Δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε την άθλια, βάρβαρη και απάνθρωπη πορεία σας.  Δε θα σας επιτρέψουμε να βεβηλώνετε τα ιερά και όσιά μας, προσπαθώντας να ισοπεδώσετε τις εθνικές και άλλες ιδιαιτερότητες του Ελληνικού λαού.  Antistasi.

Ως γνωστόν η Ελλάδα μας είναι το τελευταίο προπύργιο του κομμουνισμού και εν γένει το καταφύγιο του κάθε αριστερού αποβράσματος και άπλυτου και συνεπώς το άσυλο του κάθε μίζερου λαθρομετανάστη

Η εθνική προέλευση των μελών της ολιγαρχικής τάξης, η οποία στελέχωσε το κομμουνιστικό καθεστώς στην  Σοβιετική Ένωση…….

ο κάθε λογής κομμουνιστόφιλος που του έχει μείνει κουκούτσι εγκεφάλου, ας προβληματισθεί….

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚ (μπολσεβίκων) 3 Εβραιοι – 2 μη εβραιοι

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚ (μπολσεβίκων) 39 Εβραιοι – 17 μη εβραιοι

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΚ (μπολσεβίκων) 7 Εβραιοι – 3 μη εβραιοι

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ 21 Εβραιοι – 3 μη εβραιοι

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΚ(μπολσεβίκων) 20 Εβραιοι – 5 μη εβραιοι

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΒΑΡΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 14 Εβραιοι – 5 μη εβραιοι

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 4 Εβραιοι – 2 μη εβραιοι

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΔΑΣΙΚΗΣ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 6 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ 6 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΓΕΩΡΓΙΑΣ 7 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 10 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 2 Εβραιοι κανένας μη εβραιος

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 18 Εβραιοι – 5 μη εβραιοι

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 14 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 4 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ   4 Εβραιοι – 1 μη εβραιος

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  57 Εβραιοι – 8 μη εβραιοι

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟΥ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ : 52 Εβραιοι – 10 μη εβραιοι……..

(ΓΑΛΛΙΑ : Πρέσβης : Ποτιόμκιν..Οικονομικός Αντιπρόσωπος: Ντβοϊλάτσκι… Βοηθοί: Ροζενμπέργκ,               Ε. Γκίρσφελντ…. Στρατιωτικός Ακόλουθος: Βεντσόβ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 25 Εβραιοι – 3 μη εβραιοι

ΚΟΜΙΣΑΡΙΑΤΟ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (OGRU)  49 Εβραιοι – 12 μη εβραιοι

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΒΙΕΤ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΘΕΩΝ 25 Εβραιοι – 0 μη εβραιοι

ΤΥΠΟΣ (όλα κρατικά):  13 Εβραιοι – 0 μη εβραιοι

ΠΑΙΔΕΙΑ : Το μεγαλύτερο μέρος των δασκάλων, των καθηγητών πανεπιστημίων και των πρυτάνεων στα Σοβιέτ έχουν εβραϊκά ονόματα. Τον κατάλογό τους δεν τον αναγράφουμε για τους λόγους όγκοτητάς του. Οι ειδικές κομμουνιστικές σχολές και πανεπιστήμια, σαν κανόνας, είναι γεμάτοι από Εβραίους – καθηγητές και παιδαγωγούς.

Στατιστική : Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή του πληθυσμού του ΕΣΣΔ, που έχει πραγματοποιηθεί το 1959, ο πληθυσμός των Σοβιέτ ήταν 208.828.000 άτομα.

Από αυτά οι 2.268.000 ήταν Εβραίοι (δηλ. 1.08%).

Η απάτη της «οχτωβριανής επανάστασης»……… Οι κοντόφθαλμοι κομμουνιστολάγνοι διαφόρων κατηγοριών, έχουν υποστεί από τα ΜΜΕ τέτοια πλύση εγκεφάλου, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν την αλήθεια κατάματα. Αποτέλεσμα τούτου είναι η διαίρεση του λαού μας σε δύο στρατόπεδα: σε αυτούς που πιστεύουν στην ύπαρξη φυλών και εθνών από την μία και από την άλλη σε αυτούς που προπαγανδίζουν ότι «δεν υπάρχουν έθνη», αλλά μόνο «εκμεταλλευτές» και «προλετάριοι» και ότι «όλα τα έθνη είναι το ίδιο».

loading...