GEWKWN:Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

GEWKWN

Σε αυτήν την δύσκολη ώρα που έλαχε σ’εμας να σηκώσουμε στους ώμους μας την Ιστορία του Έθνους μας, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα  να βγάλουν την Ελλάδα από τις σελίδες της ιστορίας, θα νικήσουμε και αυτήν την φορά γιατί πάντα νικά το δίκαιο.

Κανένας  δεν θα μας διώξει από τον τόπο που μας γέννησε, αυτή η χώρα είναι δική μας αυτό το ιερό χώμα των προγόνων μας, το ποτισμένο με αίμα ανήκει στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας.

Κάποιοι μας συμβουλεύον τι πρέπει να κάνουμε, και πώς να πολεμήσουμε, και πώς να δώσουμε την τελευταία μάχη εναντίων των βαρβάρων, και αυτοί είναι οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, φτάνει να τους ακολουθήσουμε.

Είμαστε απόγονοι των ανθρώπων εκείνων, που σε μια εποχή, που όλη η άλλη ανθρωπότητα ζούσε στο σκότος και την αμάθεια, σε μια εποχή που οι άλλοι δεν διέφεραν καθόλου από τα ζώα, αυτοί δημιούργησαν τον υπέροχο εκείνο πολιτισμό, μπροστά στον οποίον κλίνει ευλαβικά το γόνυ, η ανθρωπότητα ολόκληρη.

Είμαστε απόγονοι εκείνων. Είμαστε όμως αντάξιοι απόγονοί των;  ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, και αυτό θα το αποδείξουμε πολύ σύντομα, με την βοήθεια του ΘΕΟΥ

Θα συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας,  και να μην ξεχνάτε ότι από τη γενιά αυτή θα ξεπηδήσουν οι νέοι Λεωνίδες κι οι νέοι Θεμιστοκλήδες, οι νέες Σουλιώτισσες και οι νέες Σπαρτιάτισσες. Μη ξεχνάτε ποτέ πως είμαστε Έλληνες.

Και σαν Έλληνες ας σταθούμε στο ύψος της Ιστορίας μας περήφανοι κι αξιοπρεπείς.

Πήγαμε να βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, παίζοντας το στημένο παιχνίδι των ΞΕΝΩΝ και ΒΑΡΒΑΡΩΝ, καταστρέφοντας, με τη “συναίνεση” της σιωπής και της άγνοιας μας, την ίδια μας τη χώρα! Καταστρέφοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας!

ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΕΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ..ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ!!!!

Βλέπουμε πια γύρω μας Έλληνες να σηκώνουν ανάστημα, να είναι αποφασισμένοι κι έτοιμοι για όλα!!

Ο Έλληνας επαναφέρει τη μνήμη του αργά-αργά, “επικοινωνεί” με τους προγόνους του, ξαναθυμάται ΠΟΙΟΣ είναι, σηκώνει το κεφάλι ψηλά κι αρχίζει να πατάει και πάλι πόδι!

Ο Ελλαδίτης μεταμορφώνεται σε Έλληνα σταδιακά και πλέον ξέρει ποιος είναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σε τούτο εδώ τον τόπο και ποιοι οι υπάλληλοι, που μέχρι τώρα λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, γλένταγαν εις βάρος του και τον ρήμαξαν, ληστεύοντας τον, εξαπατώντας τον και δολοφονώντας τον αργά και ύπουλα.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ……ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ……ΗΡΩΩΝ,  ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΩΝ….. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

loading...