GEWKWN:Η Κωνσταντινούπολις θα γίνει και πάλι ελληνική

   GEWKWN 

  Την Κωνσταντινούπολη θα την καταστήσουμε, ξανά πρωτεύουσα της αναγεννημένης Ελληνικής Αυτοκρατορίας όταν πολύ σύντομα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη , ο Πόντος, η Καισάρεια, η Καππαδοκία, η Μικρά Ασία, θα γίνουν και πάλιν ελληνικά εδάφη. Θα πίνουμε τον καφέ μας στον Βόσπορο, και στην Προποντίδα. Θα κάνουμε περιπάτους επάνω εις τα τείχη και θα παίρνουμε τα καραβάκια για τα Πριγκιποννήσια τα Σαββατοκύριακα

 Υπομονή Έλληνες! Λίγο ακόμα!  η Λευτεριά έρχεται. Θα περάσουμε ακόμα μέρες εθνικής προδοσίας, εθνικού εξευτελισμού, ταπεινώσεως, στερήσεων και πείνας. Πρέπει όμως πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με πολλούς…… Με την συμμορία του Κοινοβουλίου…….. Με την μαφία των Αθηνών…….με τους  διεφθαρμένους  και προδότες πολιτικούς  που πολεμούν με λύσσα κάθε τι το Ελληνικό.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ θα θριαμβεύσουν, όπως λέει και ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, να προσευχόμαστε στον Χριστό να μας δώσει υπομονή.

Τα σημεία των καιρών δείχνουν ότι είναι γραφτό η γενιά μας να δη την Κωνσταντινούπολη  πρωτεύουσα του Ελληνισμού.

Όσοι θα ζουν εκείνες τις μέρες , να  μην ξεχάσουν,  όταν θα κοινωνήσουν μέσα στην Αγία-Σοφία να ανάψουνε ένα κερί για όλους που τόσο αγωνίστηκαν  και δεν πρόλαβαν.

Ζούμε την μεγαλύτερη προδοσία εναντίων των Ελλήνων. Σύντομα θα υπάρξει επέμβαση Κυρίου. Είναι η χρονιά των διωγμών των ελλήνων Ορθοδόξων χριστιανών. Μας ετοιμάζουν μία μεγάλη ταφόπλακα, αλλά δεν θα προφθάσουν να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους. Και δεν θα αφήσει ο Κύριος να πάθουν οι δικοί του μεγάλη ζημιά (οι πιστοί και οι μετανοούντες).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ :  ‘’Λέτε παιδιά μου ότι δεν επεμβαίνει Ο Θεός γι’αυτά που γίνονται, Ο Θεός επεμβαίνει μέσα από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ σας, όταν όμως η ελεύθερη βούληση σας δεν ακούει Τον Θεό, τότε γίνεται το θέλημα σας , και τότε παιδιά μου, εσείς τιμωρείτε τον εαυτόν σας.

Σύντομα θα καθαρίσουν τα πράγματα, κρατείστε γερά, το ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, να το δέσετε στην γλώσσα σας, όσες φορές κινείται η γλώσσα σας τόσες φορές πρέπει να το λέτε.

Αυτοί ( οι Παγκοσμιοποιητες) δεν έχουν ανάγκη από χρήματα, έχουν μεγάλη ανάγκη να καταστρέψουν ψυχές, θέλουν να καταστρέψουν το στράτευμα Του Θεού και Του Υιού.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ……. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ,…..ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’’

loading...