ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ “ΠΕΡΟΥΚΑ GATE” .

Ευριπίδης Μπίλλης…




Κύριοι Βουλευτές,

Από τότε που ως γνωστόν κάποιος με χαρακτήρισε χουντικό και ψεκασμένο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τραμπ . Και όπως από τότε είχα γράψει, θα ήταν τιμή μου αν ήμουν,  όχι βέβαια όπως ίσως εκ κάποιας άγνωστης  σε μένα εμπειρίας εννοούσε ο υβριστής μου,  αλλά ως ενάντιος της Νέας Τάξης και υπέρμαχος του πρώτα η Ελλάδα κατά το America first.

Από τότε λοιπόν γνώρισα τινά περί των Ελλήνων ανταποκριτών στις ΗΠΑ. Καλών τε και κακών κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ας μην αναφέρω ονομαστικά κάποιον που είχε τη θρασύτητα να μου επιτεθεί λεκτικά στην παρούσα τότε λίστα , που έκτοτε τον έχω διαγράψει.

Έτσι σήμερα επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για το «περούκκα gate» σχετικό με Έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ

Πρώτα λοιπόν περί perouka gate. Δύο Έλληνες ανταποκριτές στις ΗΠΑ μεταμφιεσμένοι παρακολουθούσαν στις ΗΠΑ τον τότε υπουργό κ. Νίκο Παππά. Που απλά επικοινωνούσε χωρίς ουδέν μεμπτό στις ΗΠΑ για το αντικείμενο της αρμοδιότητας του.

Οι δημοσιογράφοι επίσης απλά ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Κάποιος τότε, όπως στο κατωτέρω μπλογκ αναφέρεται,  για να εξυπηρετήσει την τότε κυβέρνηση τους απεκάλυψε και τους έμπλεξε. Άλλο αποτέλεσμα ήταν τα   διάφορα μπλογκς κτλ να «καρατομήσουν» τους δύο δημοσιογράφους που έχασαν τη δουλειά τους κτλ.

Τελικά και πρόσφατα αθωώθηκαν οι δύο ανταποκριτές αφού υπέστησαν εν τω μεταξύ τα πάνδεινα,.

Στο  κατωτέρω λινκ αποκαλύπτεται κατά τη γνώμη του συντάκτη, ποιος κινούσε τα νήματα εναντίον των δύο ανταποκριτών στις ΗΠΑ και γιατί το έκανε.

Χωρίς να μπορώ να ελέγξω τα κατωτέρω στοιχεία του λινκ και λάβω θέση υπέρ ή κατά τα θέτω κατά καθήκον υπόψη σας.  Το μόνον όμως που μπορώ να διαβεβαιώσω με βάση όσα γνωρίζω (αποκάλυψη του πραγματικού και πλήρους φακέλου Κύπρου κτλ) είναι η εντιμότητα  και ο πατριωτισμός του συντάκτη του άρθρου.  Με τίτλο

https://www.alexstefanopoulos.gr/2020/08/19/michalis-ignatioy-gia-perouka-gate-egkefalos-itan-o-thanasis-tsitsas-aytos-ta-organose-ola-diko-toy-schedio-ekteloysan-o-soyltogiannis-kai-o-dimadis/

Η δικαίωση του συναδέλφου δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη φαίνεται πως μάλλον κατά το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες μας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!  Και όχι μόνον διότι και στο υπό έκδοση βιβλίο του αναφέρεται σε γεγονότα και καταστάσεις που βίωσε -κυρίως  στις ΗΠΑ – αλλά διότι φαίνεται πως το βιβλίο του όντως ικανότατου και πράγματι αληθινού μαχητή  και θαρραλέου  συναδέλφου περιέχει και μια σειρά αποκαλύψεων.  Η αλήθεια είναι ότι όταν ήλθε στην ΝΥ ο Θάνος Δημάδης άπειρος ων   στην συνεχή -μερικές φορές ίσως και με λανθάνων τρόπους νέος ων σχεδόν έφηβος – έκανε και λάθη.  Προσπάθεια του κατ αρχήν να επιβιώσει η αλήθεια είναι  σε ένα  λυσσώδες και αδηφάγο εχθρικό αντισυναδελφικό  περιβάλλον που επικρατεί με τον έως προσφάτως παντοδύναμο  Μιχάλη Ιγνατίου (και τον κολλητό του Αποστόλη Ζουπανιώτη). 

Δεν θα κάνω επίσης καμία αναφορά στα όσα αποκάλυψα στον Θάνο Δημάδη εκείνο το μεσημέρι στον πύργο του Trump στα καφέ starbucks, τον περασμένο Οκτώβριο θα το κάνει μόνος του. Έχει και την άδεια,  την εξουσιοδότηση και την  παρότρυνση να το κάνει και την ενθάρυνηση εκ μέρους μου.  Εκείνο το απόγευμα είπαμε πολλά. Εκείνος θα επιλέξει τι θα αποκαλύψει και τι όχι. Εδώ θα είμαστε πρώτα ο θεός. Υγεία να υπάρχει. Για όλους μας. Εννοείται και για τον Μιχάλη Ιγνατίου.

Δεν ξέρω τι θα αναφέρει στο βιβλίο του Θάνος Δημάδης  για το πολιτικό κατεστημένο και πως θα συνδέσει ανθρώπους, συμφέροντα, καταστάσεις  και γεγονότα αλλά σίγουρα αν κρίνω από όσα  προσωπικά του αποκάλυψα, όταν τον Οκτώβριο του 2019 -με την διαμεσολάβηση φίλου και συναδέλφου και δεν εννοώ τον Θανάση Τσίτσα δεν έχω ανταλλάξει ούτε κουβέντα μαζί του μετά τις μεταξύ μας δίκες,   άλλον εννοώ (…) – τον συνάντησα και του μίλησα, του απάντησα σε ό,τι ήθελε, τότε στα αλήθεια θα φέρει θύελλα και ταραχή στον δημοσιογραφικό κόσμο!  και για να το κάνω πιο σαφές.

…………………………………………………

Η συνέχεια στο μπλογκ

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...