Ερευνήτρια Μπίλντερμπεργκ: “Το Covid-19 είναι ένα όπλο πολέμου για την επίτευξη ηγεμονικού ελέγχου του πλανήτη”

Στόχος, όπως είπε, είναι να επιτύχουμε “μια υπερπαραγοντική κοινωνία, παρόμοια με το κινεζικό μοντέλο: ο πολίτης που δεν υπακούει στην εξουσία ταξινομείται ως κακός πολίτης”.

Ο καθένας δημιουργεί τις δικές του υποθέσεις σχετικά με την κρίση του κορονοϊού. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών, άλλοι της Κίνας… Για να φτάσουμε στην αλήθεια, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Cristina Martín Jiménez, γνωστή από την πολύχρονη ενασχόλησή της με την περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, έχει κάνει μια ερευνητική μελέτη για το θέμα.

Το αποτέλεσμα ήταν «Η αλήθεια της πανδημίας: ποιος ήταν και γιατί», ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις 14 Ιουλίου. Η ίδια η Χιμένεθ διαβεβαιώνει ότι ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές η συγγραφής όλων αυτών στην καριέρα της ως συγγραφέας. «Έπρεπε να σταματήσω την έρευνα και να κλαίω. Οι αισθήσεις που είχα και τα πράγματα που ανακάλυψα ήταν πολύ δυνατά. Ήταν μια προσωπικά αρκετά περίπλοκη διαδικασία», ομολογεί.

Στις πρώτες σελίδες αναφέρει ήδη τη δύναμη και τον φόβο, δύο έννοιες που υπήρχαν πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας. «Οι τύραννοι χρησιμοποιούσαν πάντα τον φόβο για να κυριαρχήσουν στον πληθυσμό», αναφέρει. Όπως εξήγησε, η εξουσία χρησιμοποιείται για να «δυσφημίσει και να διώξει τους αντιφρονούντες» και κατηγορεί τους μεγάλους ομίλους σχηματισμού ιδιοκτησίας εξουσίας για το ότι θέλουν να «επιβάλλουν μια αλήθεια».

Όσον αφορά την τρέχουσα κρίση του κοροναϊού, διαβεβαιώνει ότι “έχουν χρησιμοποιήσει το όπλο του φόβου του θανάτου για να επιτύχουν και να επιβάλουν κοινωνικά μέτρα που δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν διαφορετικά.” Ο στόχος, όπως είπε, είναι να επιτύχουμε “μια υπερπαραγοντική κοινωνία, παρόμοια με το κινεζικό μοντέλο: ο πολίτης που δεν υπακούει στην εξουσία ταξινομείται ως κακός πολίτης”.

Η δημοσιογράφος δεν μιλάει για πανδημία, αλλά για π(λ)αν(η)δημία, καθώς βγαίνει από τα «εργαστήρια κοινωνικής χειραγώγησης». “Ο ιός είναι πραγματικός, χρησιμοποιείται ως βακτηριολογικό όπλο πολέμου. Είναι ένα σχέδιο “, λέει.

Η ισχύς είναι δομημένη σύμφωνα με το δίκτυο Bill Gates, δηλαδή δεν είναι πυραμίδα. «Πρόκειται για μια σειρά οργανισμών, θεσμών, επιστημόνων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης που αλληλοσυνδέονται για τον ίδιο στόχο ή την ουτοπία. Αποτελούν μια ισχυρή ομάδα και μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουμε μια φαντασία σαν την π(λ)ανδημική », περιγράφει

Ισχυρίζεται ότι “χρειαζόμαστε ηγέτες για να μας εμπνέουν και να μας ενώνουν. Δεν εμπιστεύομαι αυτούς τους ψεύτικους προφήτες όπως ο Μπιλ Γκέιτς. Πολιτικοί, φιλανθρωπικές αρχές ή ΜΚΟ που παρουσιάζονται ως υπερασπιστές της ανθρωπότητας και είναι οι πρώτοι που αναζητούν τα δικά τους συμφέροντα”.

Από τη μία πλευρά, φαίνεται ότι ο Covid-19 προκύπτει από ένα εργαστήριο Wuhan και από την άλλη υπάρχει ένα άλλο αμερικανικό εργαστήριο, το οποίο, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, είναι πιθανό να είναι ο δημιουργός. Η πραγματικότητα είναι ότι επί του παρόντος υπάρχουν δύο μπλοκ : οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα. Και όπως εξηγεί η δημοσιογράφος, μεταξύ αυτών “υπάρχουν κάποιες παγκοσμιοποιημένες ελίτ που επιδιώκουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο”.

“Η τακτική είναι ένα όπλο πολέμου για την επίτευξη ηγεμονικού ελέγχου του πλανήτη, ζούμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.” Εξηγεί τα δύο μοντέλα: Αυτό του Trump και των ψηφοφόρων του βασίζεται στην ελευθερία επιλογής. Αντίθετα, το κινεζικό μοντέλο είναι παγκοσμιοποιημένο, βασισμένο στον έλεγχο της σκέψης και της ελευθερίας.

Η Χιμένεθ διαβεβαιώνει ότι “διεθνή γεγονότα όπως το Black Lives Matter σχετίζονται πλήρως, και αποτελούν μέσο πίεσης εναντίον των ηγεμόνων, εναντίον του Trump και σχετίζονται με τις ελίτ”.

Δείχνει ότι ο χρηματοοικονομικός επενδυτής Τζορτζ Σόρος έχει δωρίσει 220 εκατομμύρια ευρώ για το κίνημα BLM, και δηλώνει ότι “γνωρίζουμε ήδη την εχθρότητα του Σόρος εναντίον του Τραμπ. Χρηματοδοτούν μια κοινωνική επανάσταση για την ανατροπή μιας κυβέρνησης”.

Μία από τις υποθέσεις που αναλύει στο βιβλίο «Η αλήθεια για την πανδημία» είναι αυτή που δείχνει ότι ο ιός είναι τεχνητός. Μια θεωρία που αναλύθηκε επίσης από τον κάτοχο του βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική Luc Montagnier, μια αρχή για αυτήν «αρκετά αξιόπιστη». Ο Montagnier δέχθηκε επίθεση και απειλή από ορισμένα μέσα ενημέρωσης. “Πριν από χρόνια επέκρινε την υπερβολική χρήση εμβολίων και η πραγματικότητα είναι ότι η κατάχρηση τους μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό”, λέει η Cristina.

Επιπλέον, καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να λάβει το εμβόλιο του κορονοϊού. “Μου φαίνεται ανεύθυνο ότι οι αρχές θέλουν να πάρουμε ένα εμβόλιο που πρόκειται να πάρουν σε 6 μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να γνωρίζουν τις πιθανές συνέπειες στην υγεία μας. Η ανάπτυξη ενός ελάχιστου εμβολίου διαρκεί μια δεκαετία για να δει ποια απόκριση έχει στο σώμα “, επιβεβαιώνει.

Μας θυμίζει την προηγούμενη γρίπη Α. “Ήταν το πρώτο τεστ σε παγκόσμια π(λ)αν(η)δημία που για να δουν πώς αντιδρούμε. Προσπάθησαν να μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε, αλλά υπήρχαν πολλοί γιατροί που αρνήθηκαν” λέει.

Ο πόλεμος που της έκανε το Facebook
Η «Αλήθεια της πανδημίας» δέχθηκε μεγάλη πίεση. Η Χιμένεθε εξηγεί ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της γραφής, δημοσίευε νέα στα κοινωνικά της δίκτυα και το Facebook χαρακτήρισε ορισμένα από αυτά ως «fake». Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι δημοσιεύσεις της έφτασαν σε περισσότερα από 270.000 άτομα, αλλά το Facebook αποφάσισε να την «τιμωρήσει» την εβδομάδα πριν από τη δημοσίευση του βιβλίου της και οι αναρτήσεις της έφτασαν μόνο σε 15.000 άτομα. Ομοίως, κατέληξε να το δημοσιεύσει και το βιβλίο έχει γίνει best-seller σε μεγάλες πλατφόρμες όπως η Amazon.

loading...