ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ (COVID-19);

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…




Γράφει ο Τάσος Χωρέμης 

Με αφορμή αυτό το ερώτημα μετά την απάντηση που έδωσα θεώρησα σωστό να απαντήσω σε όλους που έχουν την ίδια απορία.

Ο ιός αγαπητοί μου υπάρχει. Σίγουρα δεν είναι προϊόν φαντασίας. Όμως δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτή η παγκόσμια παραγωγή φόβου και τρόμου.

Το 57% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από βακτήρια, ιούς και μύκητες.

Ο άνθρωπος είναι άνθρωπος στο περίπου. Περισσότερο από το ήμισυ του ανθρώπινου σώματος δεν είναι ακριβώς ανθρώπινο, καθώς τα ανθρώπινα κύτταρα αποτελούν μόνο το 43% των συνολικών κυττάρων που υπάρχουν σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Τα υπόλοιπα, που είναι και περισσότερα (57%) ανήκουν σε βακτήρια, ιούς, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς που φιλοξενούνται στο σώμα μας ή μάλλον έχουν αποικίσει με το … έτσι θέλω.

Στην ουσία είμαστε περισσότερο μικρόβιο παρά άνθρωπος.
Αυτό αν και δεν ακούγεται ωραίο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα μικρόβια είναι ουσιώδη για την υγεία μας. Τα μικροσκοπικά αυτά πλάσματα μεταμορφώνουν πλήρως την υγεία μας με τρόπους που δεν έχουμε φανταστεί.

Και ενώ οι επιστήμονες έχουν κάνει πολύ πετυχημένη δουλειά με τα εμβόλια και τα αντιβιοτικά στο να καταπολεμήσουν τα «κακά» μικρόβια, γίνεται πλέον ολοένα πιο αντιληπτό ότι αυτό έχει καταστροφικές παρενέργειες για τα «καλά» μικρόβια, πράγμα που -εν μέρει τουλάχιστον- εξηγεί την εκρηκτική αύξηση στα περιστατικά αλλεργιών και αυτοάνοσων παθήσεων.

Οι μεταβολές στο μικροβίωμα, που συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της επιτυχίας στην καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών, έχουν πλέον συμβάλει σε νέες ασθένειες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Όχι μόνο παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, αλλά ακόμη και η κατάθλιψη, ο αυτισμός ή η αποτελεσματικότητα των αντικαρκινικών φαρμάκων φαίνεται να επηρεάζονται σημαντικά από τον δεύτερο εαυτό μας, τον μικροβιακό.

Το δεύτερο σημαντικό σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι ότι ασθένειες που μέχρι πριν λίγους μήνες μας φόβιζαν και μόνο στο άκουσμα τούς, όπως ο καρκίνος ξαφνικά εξαφανίστηκαν από το ιατρικό κάδρο.

Εμφράγματα, εγκεφαλικά επεισόδια αλλά και άλλες, πολύ σοβαρές ασθένειες ως δια μαγείας δεν απασχολούν την επιστημονική κοινότητα και την κοινωνία.

Ακόμη και οι θάνατοι από τα τροχαία ατυχήματα σταμάτησαν σαν να σταμάτησε η κυκλοφορία στους δρόμους.

Η πείνα που μαστίζει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και πολλοί άνθρωποι καταλήγουν από αυτή δεν αναφέρεται πουθενά.

Αεροπορικά δυστύχημα, ναυάγια, θύματα πολέμου ή άλλες ανθρώπινες απώλειες δεν υπάρχουν πέραν των θανάτων από τον Covid -19.

Δεν είναι φανταστικό;;;

Ένας ιός μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να εξαλείψει όλες τις υπόλοιπες πιθανότητες θανάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...