ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ «ΜΕΤΡΑ» ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ


ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΣΚΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ!


Γράφει ο Γ. Μ.

Χαίρετε

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας , στους ναούς έχω στείλει στις 27/04/2020 email στον Αρχιεπίσκοπο που τον προειδοποιώ και του προλέγω όλα τα μέτρα σχεδόν που πάρθηκαν μετά, σχεδόν όλα (κλείσιμο ναών κ.α ) να μας προστατέψει όταν θα συμβεί ..

Δεν θέλω ούτε εύσημα, ούτε δόξα , για αυτό τηρώ την ανωνυμία μου, θέλω να κάνω το σωστό, το θέλημα του θεού. Να βοηθήσω τον εαυτό μου και όποιον άλλον θέλει και νομίζει ότι μπορώ, να με βοηθήσει και να τον βοηθήσω .

Ακολουθεί το email , Τα συμπεράσματα δικά σας .

Προς: id.grafeion@iaath.gr Δευ, 27 Απρ στις 7:09μ.μ.

Θέμα: Θα επιβάλλουν την «μάσκα» στην Εκκλησία…

Μακαριώτατατε

Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα ,το έχω πει στους ιερείς της ενορίας μου πριν γίνει, αλλά με θεώρησαν «μωρό»  και «νήπιο» και δεν μου έδωσαν σημασία «εν τω επαρθήναι αυτούς…» ένας άνεργος περίεργος είμαι για αυτούς που δεν έχανα λειτουργία...τίποτε παραπάνω και μου αρέσει να μελετώ τον λόγο του Θεού, συνεχώς.

Το σταδιακό κλείσιμο των ναών .
Το τελικό κλείσιμο των ναών
Την παύση των ακολουθιών
την αναμετάδοση τους τελικά μέσω διαδικτύου

κ.α που δεν έχουν να κάνουν με την εκκλησία ,αλλά την κοινωνία (κλείσιμο των καταστημάτων ,ειδικά των κέντρων διασκεδάσεως )

Επειδή βλέπω τον πονηρό διάβολο από πίσω, την σταδιακή του «προσβολή», τα στάδια του, αλλά και με την μελέτη των προφητών. Εξάλλου όλη η Π.Δ είναι ιστορικός τύπος επαναλαμβανόμενος.

Θα επιβάλουν την μάσκα στους ναούς..

Θα επιβάλουν χρήση αντισηπτικού στους ανθρώπους και τις εικόνες

Ακόμα και στους ιερείς ,όταν λειτουργούν ..

Θα απαγορεύσουν τον ασπασμό των εικόνων και των ιερέων

Θα προσπαθήσουν με λύσσα να χρησιμοποιηθεί κουταλάκι μιας χρήσης στην θεία κοινωνίαΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :