Ο Τεντιμποΐσμός του Χρυσοχοΐδη

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ανεξάρτητος πολιτευτής 

   Συνέλληνες τελευταία ο παρείσακτος εξωκοινοβουλευτικός υπουργός προστασίας του πολίτη υπερέβη τα εσκαμμένα κουνώντας το δάκτυλό του, δίκην του Γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, στον Έλληνα και απειλώντας ότι θα ποινικοποιήσει τη γνώμη του για τον Κορωνοϊό ως συνωμοσιολογία.
   Ουε υμίν γραμματέα και φαρισέε υποκριτή, όταν υπερβαίνεις τον προϊστάμενό σου  Μητσοτάκη, ο οποίος επικαλείται το ΦΙΛΟΤΙΜΟ του Έλληνα για την αντιμετώπιση της επιδείνωσης της κατάστασης.
   Κύριε Χρυσοχοΐδη υπουργέ του πάλαι “εκσυγχρονιστή” Σημίτη που με έπαρση δήλωνες ότι “εξάρθρωσες” τη 17 Νοέμβρη οφείλεις να εξιχνιάσεις άμεσα τη δολοφονική επίθεση στον μαχητή Σ. Χίο, αλλιώς δίνεις τροφή για συνωμοσιολογία.
   Ακόμη, κατά δηλωσή σου, είσουν από τους βουλευτές που ψήφισαν το 1° μνημόνιο χωρίς να το μελετήσεις, οποία ανευθυνότης!
   Να σε χαίρεται ο Μητσοτάκης, ο οποίος σε επέλεξε στην κυβέρνησή του συνοθύλευμα.
   Πως θα προστατευτεί ο αδύναμος Έλληνας πολίτης από τη λογοκρισία, τη φίμωση και την ηλεκτρονική παρακουλούθηση που επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ;
   Πρέπει να υπάρχει ελευθερία έκφρασης του καθενός απέναντι στην επιβαλλόμενη προπαγάνδα της.
   Κύριε Χρυσοχοΐδη ο Εθνικός μας ύμνος είναι ο μοναδικός που εκθειάζει και αναφέρεται στην Ελευθερία γενικά, η οποία είναι συνυφασμένη με το ταμπεραμέντο του Έλληνα που επιχειρείτε να καταργήσετε εκ της θέσεώς σας προσχηματικά.
   Αυτά και άλλα μασκαραλίκια δε θα περάσουν από την κυβέρνηση που υπηρετείτε´ έρχεται ο Αρμαγεδδώνας που θα αντιμετωπίσετε εξ αιτίας των ελλιποβαρών μέτρων που πήρατε για την αντιμετώπιση του Κορωνοΐου εξαρχής και στη συνέχεια.
   Για την ανίχνευση και προστασία από τον ιό του κόσμου μεταξύ των άλλων βοηθείστε να γίνονται ανώδυνα τεστ, αφήστε τις κορώνες.

loading...