ΗΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ , ΗΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΈΝΗ.

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΟΤΘΩΝ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΩ ΓΟΝΙΔΊΩ, ΟΙ «ΕΤΑΊΡΟΙ» ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΝΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΠΡΑΒΙΝΟΙ ...

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΊΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ. (ΚΟΙΝΩΣ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...)

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΝΙΤΣΕ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΓΡΑΨΕ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΥΜΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΟΤΙ « ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΝΙΟΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΓΚΑΙΤΕ ΠΩΣ « Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ».

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΟΦΟΙ, Ο ΣΙΛΛΕΡ, Ο ΧΕΝΤΕΡΛΙΝ, Ο ΡΙΛΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΙ ...

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ - ΠΛΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΛΟΓῼ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ; ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΣΤΗΤΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΣ, ΚΥΡΊΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΤΕΡΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΑΡΕΜΦΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΓΡΥΛΙΖΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. (ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ KAI TO XAΛΚΙΔΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ)

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΟΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΊΣΤΩΝ ΜΟΓΓΌΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΑΤΕΣ - ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ - ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΕΤΣΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ) , ΚΙ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΗ ΣΥΝΟΡΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΛΘΗ ΜΟΙΡΑΙΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΌΤΟΣ (ΚΑΡΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΝΔΟΙ) ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ, ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ, ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ, ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

Θεοφανώ Πολυμέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :