ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :Γιατί οι «Μυρμιδόνες» γελάνε με τις κοκορομαχίες των Στόλων στη Μεσόγειο και προειδοποιούν ¨ προσέξτε μη σχίσετε κάνα καλσόν ¨

Κατά τον Όμηρο οι Μυρμιδόνες ( οι πρώτοι επίλεκτοι πολεμιστές της Ελλάδας ) ήταν πολεμικός λαός με αρχηγό τον Αχιλλέα. Το βασίλειό τους εκτεινόταν από τα Φάρσαλα, τον Σπερχειό ως τη Μελιταία, τη Φθία και την Αλόπη.

Κατά τη διάρκεια του δεκαετούς πολέμου με την Τροία και τους συμμάχους της, οι Μυρμιδόνες κυρίευσαν και λεηλάτησαν συνολικά 23 συμμαχικές των Τρώων πόλεις.

Ναι υπάρχουν και σήμερα , δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά .  Μισθοφόροι Έλληνες , οι επίλεκτοι των επίλεκτων με αστρονομικές αμοιβές αλλά και αποστολή ζωής , ΦΥΛΑΚΕΣ του Ελληνισμού .Δεν είναι ώρα να μάθετε περισσότερα γι αυτούς και για τις πράξεις τους . Θα προκαλούσαν το λιγότερο , διπλωματικά επεισόδια .

Ακούν μόνο το διευθυντήριο της « Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης » της συλλογικότητας εκείνης που γέννησε η απόγνωση , η απογοήτευση η πικρία και ο  θυμός των Ελληνόψυχων .

Συνέντευξη με ένα ¨Μυρμιδώνα¨

«Το Τουρκικό ORUC REIS εκτελούσε και συνεχίζει να εκτελεί ,  παράνομη ραδιοτηλεοπτική εκπομπή σε κάθε περίπτωση, οπότε μπορεί να επέμβει πολεμικό πλοίο οποιουδήποτε κράτους ( φυσικά και της Ελλάδας ) προκειμένου να κάνει  Νηοψία. Το δικαίωμα αυτό ,που ξεκάθαρα ορίζεται στο δίκαιο της θαλάσσης , παρέχεται στα πολεμικά πλοία, ώστε να διακόπτουν την πορεία εμπορικού συνήθως  πλοίου, προκειμένου να προβούν σε ελέγχους προς εξακρίβωση τέλεσης απαγορευμένων ή αξιόποινων πράξεων και σε καμία περίπτωση δε θα συνιστά εμπόλεμος κατάσταση  εν περικειμένου με την Τουρκία. Το γιατί δεν έγινε και δεν γίνεται , όλοι το καταλαβαίνουμε πλέον »

Ερωτ. Υπάρχουν Ελληνικές ή συμμαχικές δυνάμεις για κάτι τέτοιο και ποια θα ήταν η αντίδραση του Τουρκικού στόλου που προφυλάσσει το ORUC REIS ;

Απαντ « Είναι επιχείρηση Ρουτίνας που έχει τελευταία επεκταθεί και σε υποβρύχια . Ναι μπορούν να κάνουν Ρεσάλτο και σε υποβρύχια . Εάν εμποδιζόταν οι κομάντος που θα κατέβαιναν από ελικόπτερο  πάνω στο  ORUC REIS από τον Τουρκικό στόλο που βρισκόταν δίπλα του , θα ήταν σα να παραβίαζε η Τουρκία το διεθνές διάκοι on line και σε παγκόσμια θέα »

Ερωτ.  «Θα μπορούσατε εσείς  ως ιδιωτικός στρατός  κατά κάποια έννοια να κάνετε μια τέτοια ενέργεια ; »

Απάντ. Ναι εάν μας το ζητούσαν παρασκηνιακά , όμως , όχι από ελικόπτερο »

Ερωτ « Σε ποια περίπτωση θα το πράττατε χωρίς να σας το ζητήσουν »

Απάντ . « Εάν απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής , έχουμε εχθρικά πυρά και μας δοθεί η εντολή από τον επιχειρησιακό διοικητή της Ο.Υ.Α  »

Ερωτ Τι θα κάνατε τότε;

« Θα οδηγούσαμε το ORUC REIS στο Λιμάνι του Πειραιά ή της Σούδας , θα το παραδίδαμε στις Ελληνικές Αρχές και θα γεμίζαμε τα ΜΜΕ με φώτο και video »

Ερωτ Θα σκοτώνατε ;

Απαντ «Δε θα χρειαζόταν »

Ερωτ . Πως βλέπετε όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταίε με την Τουρκία  ;

Απαντ. « Προσβάλλουν τις ένοπλες δυνάμεις , τα κόκαλα των προγόνων μας και την ιστορία μας  , φοβούνται μη σκίσουν κάνα καλσόν , από την άλλη μα πιάνουν τα γέλια . Όλα είναι στημένα ειδάλλως , θα είχαμε άλλες εξελίξεις και δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ »

Τελευταία Ερώτηση . Θα επέμβετε ;

Απάντηση . Θα το καταλάβετε όταν θα συμβεί

Michael Τ Psilakis , βιογράφος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...