«Βόμβα» Τραμπ για τις εκλογές και τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που έρχονται στις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβλέπεται θερμό φθινόπωρο και ακόμη πιο θερμός χειμώνας στις ΗΠΑ και παγκόσμια.
Σε ομιλία του με προεκλογική χροιά, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πέταξε τη «βόμβα» περί ενός εκλογικού αποτελέσματος που για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ ίσως να μην γίνει ποτέ γνωστό!

Ο ίδιος επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί πως θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, εφόσον χάσει από τον ακρο-αριστερό Τζο Μπάιντεν, κάτι που σύμφωνα με τον Τραμπ ίσως οδηγήσει σε ανάληψη της προεδρίας από την ορκισμένη αντίπαλό του, Νάνσι Πελόζι!

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς τόνισε:

«Δεν θα μάθετε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, πριν περάσουν βδομάδες, μήνες, ίσως χρόνια ίσως ακόμη και ποτέ!

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Υπάρχει μία θεωρία σύμφωνα με την οποία αν δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του έτους τότε πρόεδρος θα γίνει η τρελή Πελόζι».

Αφορμή για αυτές τις δραματικές προειδοποιήσεις του Αμερικανού προέδρου στέκεται το μέτρο της επιστολικής ψήφου που για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί σε μαζικό βαθμό στις ΗΠΑ.

Ο Λευκός Οίκος έχει πολλάκις υποστηρίξει πως η επιστολική ψήφος θα δώσει την ευκαιρία στο βαθύ κράτος της αριστεράς να προκαλέσει νοθεία προκειμένου να ρίξει τον Τραμπ.

Εξάλλου δεν πέρασαν παρά μερικές βδομάδες από τότε που ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω twitter είχε προαναγγείλει μέχρι και ακύρωση των εκλογών εξαιτίας της επιστολικής ψήφου.

Ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι μέλλει γενέσθαι στις ΗΠΑ και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται ούτε στο ελάχιστο τις δημοσκοπήσεις μέσων στις ΗΠΑ που στην συντριπτική τους πλειοψηφία πολεμούν με κάθε δυνατό τρόπο τον Τραμπ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πλανήτης μετά τις αρχές Νοεμβρίου θα βιώσει τρομακτικές αλλαγές:

loading...