Translate the article and read it to your Language

Αποκαλύπτουμε έξι πληροφορίες που μπορούν να σας στείλουν στον ψυχίατρο


Διαβάστε τα παρακάτω με, αποκλειστικά  δική σας ευθύνη . Εάν σας ¨επηρεάσουν¨ υπερβολικά θεωρήστε τα φαντασιώσεις , στοιχεία συνωμοσίας ή οτιδήποτε άλλο αρκεί , να τις απορρίψετε.

1η Πληροφορία .Στημένη ( πουλημένη ) υπόθεση η υποψηφιότητα Τζο Μπάιντεν . Θα ξαναβγεί ο Τράμπ .

2η πληροφορία σχετική με τον κορονοϊό . Δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο . Προωθείται η ανοσία Αγέλης ώστε , να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση - όταν χρησιμοποιηθεί εμβόλιο – αποτελεσματικότητάς του , όμως , η ¨προστασία ¨ της κοινότητας θα έχει εν τω μεταξύ επέλθει από την Ανοσία εξαιτίας της διασποράς του ιού  ,όχι από το εμβόλιο . Ο ¨θάνατό σου , ζωή μου¨ με άλλα λόγια .

3η Ελληνοτουρκικά. Το 2014 με τη γνωστή υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε στους Έλληνες αλιείς η αλιεία Δυτικά  από τον 25ο παράλληλο ( αρχίζει από την Καβάλα μέχρι και την Κρήτη και στην ουσία «κόβει» το Αιγαίο στα δύο ) Το κενό ( νοτίου της Θάσου, βορειοανατολικά της Σκύρου και ανατολικά της Εύβοιας  ) έσπευσαν να καλύψουν οι Τούρκοι αλιείς .

Από τότε αποφασίστηκε ( ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός τύπου Πρέσπες  )  η διχοτόμηση του Αιγαίοι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ( βγάζοντας έξω όλους τους άλλους ) Αυτό  που σήμερα βλέπουμε ( τάχα μου ότι πάμε σε πόλεμο )  είναι ένα πειστικό σενάριο διαρκείας , για την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας  . Ελλάς – Τουρκία κρυφή συμμαχία , δηλαδή .

4η. Το 1923, με τη Συνθήκη της Λοζάνης, η πατρίδα των Κούρδων μοιράστηκε στα τέσσερα και δόθηκε σε Τουρκία ( το μεγαλύτερο κομμάτι ) , Ιράν, Συρία και Ιράκ. Σήμερα ( εκτός από τις ΗΠΑ ) Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Εμιράτα, και Ισραήλ, υποστηρίζουν τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους και ουσιαστικά καταργούν τη Συνθήκη της Λοζάνης .  Η Κατάργηση της Συνθήκης αυτής – που ταράζει το διεθνές δίκαιο – οδηγεί σήμερα  στην αναβίωση της Συνθήκης των Σεβρών ( η επικύρωση της οποίας ΑΚΟΜΑ εκκρεμεί ) και που σύμφωνα με την οποία τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος ,  η ανατολική Θράκη μέχρι τη γραμμή της Τσατάλτζας κοντά στην Κωνσταντινούπολη , η περιοχή της Σμύρνης , και η Βόρεια Ήπειρος  ( μετά από δημοψήφισμα ) , θεωρούνται πλέον Ελληνικό έδαφος. Με την υπό αναβίωση Συνθήκη των Σεβρών όμως ,  η Ιταλία συμφώνησε  να παραχωρήσει τα Δωδεκάνησα (ΕΚΤΟΣ από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο) στην Ελλάδα, όταν η Βρετανία θα  έδινε την Κύπρο στην Ελλάδα .

5η Πληροφορία . Η Αγιά Σοφιά ¨σκοτώνει¨ το Ισλάμ . Οι πιστοί μουσουλμάνοι  δεν αντέχουν στη συνείδησή τους , να προσεύχονται μέσα ή δίπλα από το αιώνιο αυτό σύμβολο της Χριστιανοσύνης . Κλονίζεται η πίστη τους , ταράσσεται η ψυχική τους ¨θρησκευτική ισορροπία ¨ και γίνονται επιρρεπής σε θρύλους και δεισιδαιμονίες. Τρελαίνονται !

Γιατί σας τα λέμε αυτά ;  Η απάντηση - εύκολα αντιληπτή στους Ελληνόψυχους - είναι η 6η πληροφορία και είναι … μεταξύ μας .

Ολοκληρώθηκε η 10αήμερη , έκτακτη παρέμβαση μας , στη διαμόρφωση της παρούσας πραγματικότητας που δομήθηκε σε επείγουσες εξελίξεις .

Εναπομένει , η γνωστοποίηση των ΜΕΤΡΩΝ που έχουμε  προαναγγείλει για τον έλεγχο της 2ης φάσης της Πανδημίας , στις 24 του τρέχοντος .

Εις το επανιδείν.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )

Δεν υπάρχουν σχόλια :