Θα το ξαναπούμε . Η Ελληνική Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται , οι εξελίξεις αναπόφευκτες , οι ¨κομπάρσοι¨ δε μπορούν αλλιώς .

Το όραμα δίνει τη δύναμη , ωθεί την ενέργεια της  ψυχής  και θέτει , τους στόχους και τα  μέσα . Η Ελληνική ιστορία , ο Ελληνισμός  , μπορεί να εμπνεύσει τη μεγαλύτερη θετικότητα που μπορεί να ¨περάσει¨ σε λαό . 

Όταν οι δυνάμεις του ενωθούν , ελκύεται μια ασύλληπτη δύναμη απ τα βάθη των αιώνων , που συμπαρασύρει τα πάντα στο διάβα της .

ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ !

Αυτή την ευλογία , είτε σας αρέσει, είτε όχι , αυτήν την ¨ικανότητα¨  την έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αυτό προσπαθούμε – και εμείς – να εμπνεύσουμε ώστε , να ενεργοποιηθείτε.

Αυτό χρειαζόμαστε σήμερα , ΤΩΡΑ !!

Αυτό φοβούνται και σε λίγο , θα τρέμουν

Η αναπόφευκτη γεωπολιτική επίθεση που αναγκάστηκαν σήμερα οι διαχειριστές της Ελληνικής πραγματικότητας να εξαπολύσουν κατά της Τουρκίας , είναι η τελευταία πράξη της 5ης φάσης του σχεδίου ¨ΦΑΛΑΓΓΑ¨ που έχει προαναγγελθεί ( βρείτε την στο διαδίκτυο )

Καίτοι , η γεωπολιτική αυτή επίθεση εν περιέχει ¨τακτοποιήσεις ¨συμφερόντων  και συγκεκαλυμμένες προθέσεις προδοσίας , ωστόσο συνιστά την τέλεια ΠΑΓΙΔΑ για όλους όσους θελήσουν μέσα απ αυτήν να πουλήσουν γη και ύδωρ , αξίες και ιδανικό , όνειρα και προσδοκίες σε κοινή πλέον θέα .

Μην ξεχνάτε ότι , η εμπλοκή της Τουρκίας στην Λιβύη και αυτή που ετοιμάζεται στην Αρμενία , είναι οι απαραίτητες φάσεις ώστε να μετατραπεί η Τουρκία στον χρήσιμο ηλίθιο που , οι εμπνευστές του σχεδίου ¨ΦΑΛΑΓΓΑ¨ ήθελαν και συνεχίζουν να θέλουν .

Σκοπός ;  Να αναγκαστούν οι ΗΠΑ να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο αναζητώντας άλλον έμπιστο ( εκτός από την Τουρκία ) να καλύψει το κενό που άφηναν ώστε , να μην κυριαρχήσει η Ρωσία και αργότερα ,και η Κίνα , σ όλη την ευρύτερη περιοχή … σε βάρος τους .

Μια Ρωσία που χρησιμοποιεί την Τουρκία για να υλοποιήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο , από το να πατήσει στις θερμές θάλασσες της Μεσογείου. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

Αυτά όμως ίσως  , ακόμα σας φαίνονται αδιανόητα

Σ αυτά που σήμερα βλέπουμε …

Εάν , η γεωπολιτική αυτή επίθεση  που έχουμε πλέον εξαπολύσει  – μετά  απ όλα αυτά  – σα χώρα κατά την Τουρκίας , μέσω μια ακατάπαυστης αναζήτησης των ισχυρότερων και φιλικότερων συμμαχιών , εξαγγελιών ΑΟΖ και τ. λοιπ  ΔΕΝ καταλήξει στην ανακήρυξη της Ελληνοκυπριακής ΑΟΖ όπως όλοι την φανταζόμαστε και θέλουμε  , ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ σε Ιστορική  προδοσία .

Οι εκτελεστές της  ΠΛΕΟΝ δεν μπορούν να μην ανακηρύξουν την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ ΠΑΝΤΟΥ  , δεν μπορούν να αφήσουν σε κοινή θέα να χαθεί το Καστελλόριζο και η Αμμόχωστος ,  να κατακτηθούν νησιά και βραχονησίδες , δεν μπορούν να ¨κλείσουν¨ αυτήν την φάση χωρίς να προχωρήσουν σε ανακήρυξη κοινής ΑΟΖ με την Κύπρο και πολλά άλλα .

Τι θα συμβεί ;

Σε 1η φάση , τα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα μοιάζουν με παρέες του δρόμου .

Αυτά προς το παρόν .

Το παρόν , για τη συμπλήρωση 7 χρόνων αδιάσπαστης παρουσίας και δράσης μας 

Αθήνα 28 Αυγούστου 2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ .

loading...