ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ερευνητή, Aajonus Vonderplanitz, υπάρχει ένα φοβερό παρασκήνιο με το ζήτημα των πανδημιών που
κλονίζει την ανθρωπότητα όπως έγινε και τελευταία με τον covid 19.

Όπως υποστηρίζει στο παρακάτω βίντεο ο Αμερικανός ερευνητής, οι διάφορες πανδημίες όπως παλιότερα η γρίπη των χοίρων και η γρίπη των πουλερικών και άλλες θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουνε από την φύση αλλά είναι τεχνητά δημιουργήματα που εξυπηρετούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Η εξάπλωση μιας πανδημίας γίνεται με πολύ πονηρό τρόπο και σε αυτό βασικό ρόλο παίζουν τα εντεταλμένα ΜΜΕ που διογκώνουν τα κρούσματα προκαλώντας δημόσιο πανικό.

Στην περίπτωση του covid 19 είναι τουλάχιστον αστείο να ακούμε κάθε μέρα για θανάτους με άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών που είχαν ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο πανικός που προκαλείται εξυπηρετεί καταρχάς το καθεστώς να επιβάλλει, δήθεν για αποφυγή εξάπλωσης του ιού, σκληρά κατασταλτικά μέτρα που καταργούν στοιχειώδης ανθρώπινες ελευθερίες και παράλληλα δημιουργεί στον κόσμο μια αγχώδη αναζήτηση του εμβολίου που υποτίθεται θα τον προστατέψει.

Εδώ ακριβώς στο ζήτημα τον εμβολίων παίζεται το μεγάλο δραματικό παιχνίδι δισεκατομμυρίων από τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα πολιτικά καθεστώτα.

Για αυτά τα εμβόλια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι ακριβώς επίδραση θα έχουν σε αυτόν που θα εμβολιαστεί.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...