Μάγδα Τσέγκου: Με μεσημεριανή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι από Σεπτέμβρη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου, αφού έκανε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πατρίδα της την Πρέβεζα, στην Μήλο και στην Αλόννησο, όπως είδαμε στις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επέστρεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις που είχε με μεγάλο κανάλι προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του.

Είναι γνωστό πως πέρυσι τον Σεπτέμβριο δέχτηκε την πρόταση από το ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη, για να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη απέναντι από τον Γιώργο Αυτιά το Σαββατοκύριακο, με τον οποίο μάλιστα, οι σχέσεις τους, μόνο καλές δεν είναι, αφού η ίδια μέσα από συνέντευξή της σε πρωτοσέλιδο εβδομαδιαίου περιοδικού είχε αφήσει να εννοηθεί πως «είχε βάλει το χεράκι του» για την απομάκρυνσή της από τον ΣΚΑΙ. Η συνεργασία όμως μετά από 4 μήνες προετοιμασιών στο κανάλι έληξε άδοξα, καθώς την αντικατέστησαν χωρίς καν να την ενημερώσουν με δύο άλλους δημοσιογράφους.

Από τότε την βλέπουμε και την διαβάζουμε στο ειδησεογραφικό site newsit.gr να κάνει συνεντεύξεις υπουργών και προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Η ίδια αποφεύγει την δημοσιότητα και τις συνεντεύξεις, όμως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία πως έχει ήδη συμφωνήσει για την παρουσίαση μας Infotainment εκπομπής στην μεσημεριανή ζώνη μεγάλου καναλιού. Δεν μένει παρά η ίδια να το επιβεβαιώσει μέσω των social media ή σύντομα το κανάλι να βγάλει σχετικό δελτίο τύπου.

loading...