Τρελό κάζο! Αποσύρεται από την ελληνική υφαλοκρηπίδα η τουρκική Φ/Γ που συγκρούστηκε με τη “ΛΗΜΝΟΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.
Στον ναύσταθμο του Ακσάζ κατευθύνεται πλέον η τουρκική φρεγάτα “Kemal Reic”, φουντώνοντας τις φήμες για σοβαρές ζημιές τις οποίες έχει υποστεί μετά τη σύγκρουσή της με την ελληνική φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η τουρκική φρεγάτα αποχωρεί από τον σχηματισμό πολεμικών πλοίων που προστατεύουν το ερευνητικό “Oruc Reis” εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Τετάρτης και έπειτα από επικίνδυνους ελιγμούς, ο κυβερνήτης της “Κemal Reic” επιχείρησε να εμβολίσει την φρεγάτα “ΛΗΜΝΟΣ”.

Το μόνο που εν τέλει κατάφερε, χάρη στις ικανότητες του ελληνικού πληρώματος, ήταν να συγκρουστεί με την ελληνική φρεγάτα η οποία δεν έπαθε το παραμικρό.

Τα ίδια τα γεγονότα εξάλλου διαψεύδουν τους Τούρκους που μέχρι και σήμερα μίλαγαν για το πόσο…αξιόμαχη παραμένει η φρεγάτα τους, κάνοντας λόγο δε για υποτιθέμενες σοβαρές ζημιές τις οποίες υπέστη η “ΛΗΜΝΟΣ”.

Δείτε πως έγινε η σύγκρουση των δύο πολεμικών πλοίων, που έφερε τα ξημερώματα της Τετάρτης Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα θερμού επεισοδίου:

loading...