Μ.Τσαβούσογλου σε Μπεσίκτας: «Ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα – Είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους στήριξη»

Προκαλούν ακόμα και στο ποδόσφαιρο πλέον οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Milliyet», συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Σέμπι, είχε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο λόγος ήταν πρόσφατες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Σεργκέι Γιαλτσίν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Τούρκους να επιμένουν ότι πρόκειται για προκλητική τοποθέτηση.

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα», είχε αναφέρει πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου».

«Μετά το προκλητικό μήνυμα του προέδρου του ΠΑΟΚ, που είχε μπει στο γήπεδο με πιστόλι (σ.σ. στο ματς του 2018 με την ΑΕΚ), ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Σέμπι, στέλνοντας το μήνυμα: “Είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους στήριξη”», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Milliyet».

loading...