ΑΙΣΧΟΣ!!! Ο Χρυσοχοιδης στελνει στον Εισαγγελεα,ελευθερες φωνες που φωναζουν στο διαδικτυο

Ο Χρυσοχοιδης στελνει στον Εισαγγελεα,ελευθερες φωνες που φωναζουν στο διαδικτυο οτι ο κορονοιος ειναι υπερτιμημενος και οσους αποτρεπουν στη χρηση μασκας! Υπογραφεις υπευθυνη δηλωση οτι η χρηση μασκας ειναι απολυτα ασφαλης για την υγεια του κοσμου? Και την Γιαμαρελου και αλλους ιατρους που δημοσια εξεφρασαν αντιθετη αποψη,στο εισαγγελεα? Και τον Τραμπ,Χρυσοχοιδη θα του στειλεις μηνυση?? Με τον Πρεσβη των ΗΠΑ,θα τον απελασεις??
Το Κυπριο Υπουργο Υγειας με τις δηλωσεις του περι,μιας απλης γριπης?
Για τις δηλωσεις Τσιρδα οτι ολοι οι θανατοι καταγραφοντε Κορονοιος,για σιγουρια?
Δεν προτρεπει κανεις,απλα αποψη εκφραζουμε! Μπορουμε στην χωρα του Κιμ να μιλουμε ελευθερα?
Ο αλλος,βγηκε και στοχοποιησε το τραγουδι,το γελοιο,την χαρα…οτι μεταδιδουν τον ιο!
Τι θελετε να κλαιμε και να τραγουδαμε μοιρολογια??
Για εκεινους που προετρεπαν να παιξει ο λαος στο Χρηματιστηριο,θα πεις τιποτα? Και καταστραφηκαν περιουσιες,οικογενειες,αυτοκτονησαν ανθρωποι??
Ο Εισαγγελεας θα επεμβει?
Θα επεμβει την καταλληλη ωρα,μολις η δικαιοσυνη ξεκολησει απ το βουρκο!
Κι αν για τον Ρουπακια,ισχυε οι οικογενιακη ευθυνη και μπηκε φυλακη ενα ολοκληρο δημοκρατικα εκλεγμενο κομμα,φανταζομαι οτι κατανοειτε οτι θα ακολουθηθει αυτο το μοντελο,το δικο σας δηλαδη και για αλλες υποθεσεις,ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ!
Εως τοτε,εχεις το καρπουζι,εχεις και το πεπονι,κανε οτι θες!
Να ξερεις ομως οτι,αυτοι που υποτιμουν περισοτερο τον κορονοιο ειναι,τα ΜΜΕ,με στουντια που ειναι κλειστοι χωροι και δεν φοραει κανεις μασκες! Ουτε δημοσιογραφοι,ουτε καλεσμενοι πολιτικοι και κυνηγατε το ψηστη στο γυραδικο,που μεσα σε εκεινο το καμινι που εργαζεται,αν φοραει η’ οχι μασκα!! ΑΙΣΧΟΣ!!!

loading...