Ο ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ COVID










Γράφει ο Bogdan HERZOG

Ο μετασχηματισμός της ανθρωπότητας. Οι Αμερικανοί τέκτονες συγγραφείς Michael Hoffman και μέντορας του ο James Shelby
Downard ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για «Η αλχημική επεξεργασία της ανθρωπότητας μέσω της Δημόσιου Ψυχοδράματος». Σύμφωνα με τους…

Ο μετασχηματισμός της ανθρωπότητας.

Οι Αμερικανοί τέκτονες συγγραφείς Michael Hoffman και μέντορας του ο James Shelby Downard ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για «Η αλχημική επεξεργασία της ανθρωπότητας μέσω της Δημόσιου Ψυχοδράματος».

Σύμφωνα με τους δύο ερευνητές του αποκρυφισμού, πρωταρχικός στόχος των μεσαιωνικών αλχημιστών και των μυημένων μυστικών κοινωνιών που συνεχίζουν στην παράδοσή τους, δεν ήταν η μεταστοιχείωση των μετάλλων, αλλά ο μετασχηματισμός της ανθρωπότητας.

Η επιδίωξη του χρυσού ήταν απλώς μια κάλυψη, για ένα τεράστιο κοινωνικό πρόγραμμα που περιελάμβανε την κατάργηση της μοναρχίας, την εξόντωση της εκκλησίας και την ανοικοδόμηση του κόσμου σύμφωνα όχι με τον φυσικό νόμο, αλλά με την θέληση του ανθρώπου.

Οτι μια τέτοια ερμηνεία είναι σωστή, υποστηρίζεται από τον Manly P. Hall, ελευθεροτέκτων και μυημένος αποκρυφιστής, ο οποίος στο βιβλίο του «Οι Εμπειροι στην Δυτική Εσωτερική Παράδοση», έγραψε τα εξής:

«Η αλχημική παράδοση περιέχει όλα τα στοιχεία ενός παγκόσμιου προγράμματος διαφώτισης και μεταρρύθμισης. Απαιτεί μόνο μια επιφανειακή γνωριμία με την φιλοσοφία και την λογοτεχνία της αλχημείας, προκειμένου να αισθανθεί κάποιος το μέγεθος αυτού του κρυφού έργου.

Αν ήταν απλά μια επιστήμη για την μεταστοιχείωση των μετάλλων, δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη για τους Δασκάλους της Τέχνης, να παρεκκλίνουν από την χριστιανοσύνη και να καταφύγουν στο ισλάμ. Το αλχημικό εργαστήριο, έγινε το ιερό των πνευματικών επιστημών, παίρνοντας την θέση των ερειπωμένων Ιερών των αρχαίων Μυστηρίων»

Πώς πρέπει να αλλάξει ο άνθρωπος και η ανθρωπότητα;

Τα στάδια της αλχημικής διαδικασίας είναι πάντα τα ίδια: προσδιορισμός ενός παράγοντα διάλυσης που μπορεί να σπάσει την φυσική τάξη των πραγμάτων, να διαλύσει (να λύσει) το υπάρχον υλικό σε αρχέγονη ύλη (prima materia) και μόλις επιτευχθεί αυτό το σημείο, μεταρρύθμιση ή αναδιοργάνωση (πήξη), σε ένα νέο είδος τάξης, όπως επιθυμεί ο αλχημιστής.

Ο ρόλος που διαδραμάτισε ο υδράργυρος στην μεταστοιχείωση των μετάλλων, λήφθηκε από τα σύμβολα και τα εμβλήματα στην μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με τον Ηoffman, τα σύμβολα μιλούν στο ασυνείδητο μυαλό, μέσω της χρήσης αυτής που αποκάλεσε ως την γλώσσα του λυκόφωτος, που ορίζεται ως:

«Ενα άλλοτε καθολικό υποσυνείδητο σύστημα επικοινωνίας, που χρησιμοποιείται στην Αίγυπτο, την Βαβυλώνα, την Ινδική υποήπειρο και μεταξύ των Αζτέκων, που αποτελείται από αριθμούς, αρχετυπικές λέξεις και σύμβολα, τα οποία στην εποχή μας είναι μερικές φορές ενσωματωμένα στην σύγχρονη διαφήμιση και σε ορισμένες ταινίες και μουσική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...