ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΟΥΣ ΡΕΪΣ

«Και άπειρα άλλα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πολιτικοί αυτοί θα συνεχίσουν την πολιτική των της αποδοχής της παραβίασης του εναέριου μας χώρου και των «αναχαιτίσεων» μόνον και στην περίπτωση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ μας».

Κύριοι Βουλευτές,

Η πρόβλεψη για το ΟΡΟΥΣ ΡΕΪΣ είναι εύκολη και απλή. Σχετικά τίθεται το ερώτημα του τι μπορεί να περιμένει κανείς από πολιτικούς και πολιτικό σύστημα (προς Θεού όχι από τον Ελληνισμό που αυτοί ΤΟΝ καταδικάζουν) όταν (δείτε και  όλα τα συνημμένα)

1. Όταν οι πολιτικοί αυτοί επί χρόνια ανέχονται την παραβίαση του Εθνικού εναέριου χώρου μας με τις γνωστές αναχαιτίσεις.

2. Όταν ανέχτηκαν τα τουρκικά καράβια να φτάνουν σχεδόν μέχρι τη Βουλιαγμένη

3. Όταν δεν επέκτειναν τα χωρικά μας ύδατα στα12 μίλια και όταν ακόμα και στο Ιόνιο ζητούν για να τα επεκτείνουν την άδεια του σουλτάνου.

4. Όταν όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι εθνομηδενιστές Καλλεργκικοί νεοταξικοί ή βλακώδεις διεθνιστές (ήτοι νεοταξικοί).

5. Όταν αυτοί οι πολιτικοί διακήρυξαν ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα αλλά και τα χερσαία τα άφησαν ως ορθάνοικτο χωράφι για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μουσουλμανική αποθήκη λαθρομεταναστών (συγνώμην, μεταναστών – προσφύγων, τι εμετική γελοιότητα και αυτή)

6. Όταν οι ίδιοι ξεπούλησαν την Ελληνική Μακεδονία.

7. Όταν ανέχτηκαν τους τούρκους υπουργούς να περιοδεύουν στην Ελληνική Θράκη σαν να ήταν τουρκική επαρχία.

8. Όταν αφού προδώσαν και κατέστρεψαν εσκεμμένα τον απανταχού Ελληνισμό (Κύπρος, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος) υποδούλωσαν και την ίδια την Ελλάδα και άφησαν να ληστευθεί ο δημόσιος και ιδιωτικός πλούτος και της Ελλάδας

9. Όταν ακόμα ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΕΠΑΝΈΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου.

10. Όταν διατάχθηκαν (οι Παπανδρέου γέρος και Ανδρέας) να μεταβάλουν το πολίτευμα της Ελλάδας (ο γράφων ποτέ δεν υπήρξε βασιλικός με την επικρατούσα έννοια) για να γίνει η Ελλάδα χωραφάκι των Αλέξιων και Κυριάκων, δηλαδή δικό τους χωραφάκι που το κάνουν τώρα τούρκικο.

11. Όταν υπέγραψαν το σχέδιο Φαιδόρα τριχοτόμησης της Ελλάδας.

12. Όταν ως πειθήνια όργανα προκάλεσαν τον τραγικό εμφύλιο πόλεμο.

13. Όταν μόλυναν τον αγώνα των ηρώων του 1821 προγραμματίζοντας αηδιαστικό βδελυρός νεοθωμανικό εορτασμό των 200 χρόνων της Ελληνικής Εθνεγερσίας.

14. Όταν μιλούσαν για καζάν-καζάν, win-win, μεγάλης τούρκικης ακτογραμμής, για μοναχοφάηδες κτλ

15. Όταν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας που ανεχόταν τα πάντα (πχ την κατοχή της Κύπρου) καθόριζε (και καθορίζει) το διαβόητο κατά πολλούς και  ως λέγεται (ΤΟΥΡΚ) ΕΛΙΑΜΕΠ

Και άπειρα άλλα, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πολιτικοί αυτοί θα συνεχίσουν την πολιτική των της αποδοχής της παραβίασης του εναέριου μας χώρου και των «αναχαιτίσεων» μόνον και στην περίπτωση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ μας.

Με αποτέλεσμα καμία σοβαρή χώρα να τους παίρνει στα σοβαρά. Ούτε και η γελοία ΕΕ όπου συνεχώς (δήθεν και για το θεαθήναι)  καταγγέλλουν χωρίς προφανώς αποτέλεσμα την τουρκία

Από όλα τα ιστορικά συνημμένα δεν ξέρω ποιο να προτείνω πρώτο.

Αξίζει να αρχίσετε από τα πρώτα απίθανα προφητικά του αείμνηστου Καθηγητή πατέρα Μεταλληνού και να τα δείτε όλα. Και από το εξαιρετικό με τίτλο «Οδηγός εξόντωσης ενός Εθνικού κράτους της Καθηγήτριας κυρίας.

Για να αντιληφθείτε ότι ήδη όλοι  οι «πατριώτες» πολιτικοί,  ήδη οδηγούν τον Ελληνισμό στον αφανισμό.

Η λέξη  ντροπή σας κύριοι που είναι λίγη προφανώς δεν πρόκειται να επηρεάσει  το διαχρονικό «πατριωτικό» σας έργο,  που είναι ολοφάνερο.

Άλλη μια φορά ντροπή σας.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

loading...