Δείτε όλοι το βίντεο…..Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι

Αντιπροσωπευει ξεκάθαρα την εποχή της παράνοιας που βιώνουμε!

Ἐξάλλου είναι πιά γνωστό ότι ἡ Ν.Τ.Π., εχει παρεισφρύσει σέ ολες τίς ἐκφάνσεις της ζωής καί της καθημερινότητάς μας, προκειμένου νά μετατρέψουν κάθε υγιές πιστεύω, κάθε φυσιολογική συμπεριφορά καί κάθε ἠθικό τρόπο διαβίωσης, σέ μία στιγνή χειραγώγηση, επιβολή καί υποταγή στά σατανικά σχέδιά της. Σχέδια πού ἀποσκοπουν καί λειτουργούν ὑπόγεια καί μεθοδικά, γιά τό στήσιμο μίας Παγκόσμιας Κοινωνίας μέ Κυβερνήτη της τόν δικτάτορα Ἀντίχριστο καί μέ τούς ἀνθρώπους ὡς μία ἐνιαία πολτοποιημένη μάζα, νά σκύβουν ἀναντίρρητα τό κεφάλι τους σέ αὐτόν.Εαν τα καταφέρουν με τα παιδια μας κέρδισαν. Το νου σας στα παιδιά μην τους επιτρέπεται να σκύβουν το κεφάλι για να έχουμε μέλλον.

Θα πω εδω δυο λογια , ετσι για να μεινουν στην ιστορια του διαδυκτίου για τις μελλοντικες γενιές.
Καποτε το 1997,1998 ο καθηγητης πανεπιστημιου κ.Δημήτριος Λιαντινης φωναζε με οση δυναμη ειχε και δεν ειχε πως οδευουμε στην καταστροφή διοτι χρεωνουμε τις μελλοντικες γενιες και με τα χρηματα που δανειζόμαστε τρωμε πινουμε χορεύουμε.
“Κλαιω και οδύρομαι” ειπε “για τις δυομιση γενιές που θα πληρωσουν τον λογαριασμο”.
Αυτα τα ειπε ολα στο βιβλιο του με τιτλο Γκεμμα που εκδοθηκε το 1998.
Λοιπον , η καταστροφη της Ελλαδας μας ηρθε το 2010 και μαλιστα μας βρηκε ενω ακομα χορευαμε και τραγουδουσαμε και μαλιστα ενω μας κτύπησε-κτυπούσε την πορτα (2010,2011,2012,2013,2014) εμεις πιστευαμε (εσεις πιστευατε-αυτοι πιστευαν) σε …………. αυταπάτες.
Ετσι φτασαμε στο 2015 και στην ολοκληρωτική καταστροφη με τους χορευοντες στο Σύνταγμα που ζητουσαν απαιτουσαν θα ελεγα παντα τα παντα ολα χωρις υπολογισμους και αναλογιστικες μελετες.
Εκει λοιπον που το 2010 θα πληρωναν δυόμιση γενιες , φτασαμε στο 2015 για να πληρωσουν τεσσεράμιση γενιες.
Και φτανω στο ζητουμενο.Εκει λοιπον που ισως εαν ακουγαμε τους πριν το 2000 πολιτικους που μιλησαν για λιτοτητα και καποιο μυρμηγκισμό (φυλαξε κατι για τις δυσκολες στιγμες) ,θα ειχαμε καβούκι για την οικονομικη καταστροφη του 2010-2015, ηρθε και το μη αναμενόμενο μετα την δεκαχρονη οικονομικη εξαθλίωση.
Ηρθε μια επιδημία , ηρθε ενας ιός , μια κορωνοκόρη και ισοπέδωσε εξαφάνισε απαξίωσε διέλυσε αποστράγγισε , ιδιαίτερα τον μονο (ισως) τομεα και ειδος-κλαδο που θα μπορουσε να ξαναδωσει ζωη στην ΕΛΛΑΔΑ.Τον εργοδότη και επιχειρηματία και μαλιστα ειδικότερα του τουριστικου κλαδου-τομεα οπως και αυτου της εστίασης με οσα συνεπάγεται (μπαρ-καφε-εμποροπανήγυρη-διασκεδαση).
Ναι συνανθρωποι του μελλοντος που με κοιτατε αυτη τη στιγμη. Βρεθηκαμε το 2020 ξυπόλητοι και ξεβράκωτοι και δαρμένοι στη λελαπα ενος μικροβιου που αποστέωσε την Ελληνικη επιχειρηση των κλαδων εκεινων που εφερναν ζεστο χρημα στην χωρα και ζουσαν τον κοσμο εργαζομενους και εργοδοτες.
Ενας απο αυτους ημασταν και εμεις με τον αδελφο μου που κρατησαμε χρονια μια επιχειρηση τουριστικη στο Παλαιο Φαληρο της Αττικης,με νυχια και με δοντια και φτασαμε το Δεκεμβριο του 2020 να κλεινουμε με χρεος εκατο χιλιαδες ευρω.
Δεν θα πω άλλα ουτε για την επιχειρηση ουτε για τους δικους μας ή εμας και τις προσπαθειες σωτηριας καθολα τα έτη.
Θα πω πως η φυσικη θετικη εντροπία εχει μονο μια κατεύθυνση ,προς την αποσάρθρωση οπως και ο χρονος προς το μελλον.Θελει τρελο κοπο , αγωνα και προσπαθεια ,θυσιες και τα δυο ποδια σε ενα παππουτσι, η αρνητικοτητα της.
Γιαυτο και η καταστροφή ειναι ασυγκρίτως ευκολότερη απο την υπερστροφή.
Τους ειχα τηλεφωνησει τον Ιανουαριο του 2015 και τους ειπα με δακρυα (το θυμαμαι και δεν το πιστευω και ειμαι περηφανος που το εκανα εκεινο το τηλεφωνημα) :” Σας παρακαλω μην καταστρεψετε οτι με κοπους προσπαθησαμε και αναστησαμε το 2014″. Πιστευω η νεα κοπελα στο τηλεφωνο τοτε , να μην ξεχασει ποτε της αυτο μου το τηλεφωνημα.
Να πουμε εδω πως ΔΕΝ ξεχνουμε το ελλειμμα 15% στον προυπολλογισμο της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας των ετων 2004-2009 που εφερε τη χωρα στα βραχια και τις επομενες κυβερνησης και τους Ελληνες στην αυτοκτονια.
Δεν ξεχνουμε επισης κατι παρα πολυ σημαντικο.Τις κινησεις των κομμουνισταραδων συνδικαλιστων και μη που με τους τροπους των απομάκρυναν εδιωξαν και εξαφάνισαν καθε σοβαρο επενδυτή απο την Ελλαδα με αποτελεσμα την φυγη τοσων Ελληνων στο εξωτερικο.
Η εκ των εσω καταστροφη με μανιώδη λύσσα της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας εκανε καλα τη δουλεια της.
Δεν γραφω κατι αλλο.Φαινεται η ημερομηνια παρουσιασης και τα καθαρα μου λογια δειχνουν πιστευω την κατασταση που ζουμε.

loading...