«ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ»ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝ…ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ COVID19 ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!



3 ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης :Είναι βέβαιο ότι η επιδημία θα ξανάρθει τον Οκτώβριο!!!
Που πήγε το μυαλό σας και η σκέψη σας…
Σας την έφαγε η πληρωμένη Τηλεόραση; Κρούσμα από εδώ, κρούσμα από εκεί και οι Σανοφάγοι τα τρώνε αμάσητα…

Ας τα βάλουμε από την αρχή…Το τελευταίο διάστημα γίνονται πολύ περισσότερα Τεστ. Συνεπώς είναι “φυσιολογικό” να έχουμε περισσότερα θετικά “κρούσματα”…

Π.χ όταν σε μια μέρα κάνουν 1000 Τεστ και βγάζουν 100 κρούσματα δηλαδή το 1%…Βλέπεις κόσμο να πέφτει κάτω; ΟΧΙ…Σου λένε για θανάτους από Κορωναϊό ΟΧΙ …

Στο ξεκίνημα της Συνωμοσίας σου έλεγαν για θανάτους; ΝΑΙ αλλά ήταν από άλλα νοσήματα..Το κόλπο το ομολόγησαν μονοι τους και πρώτος ο φουσκωμένος με τσουβάλια χρήμα απο τις Φαρμακευτικές Λοιμωξιολόγος κ.Τσιόρδας.

Να δουλεύει λιγο το μυαλό σας..

Πριν την Καλοκαιρινή περίοδο μας ελεγαν οτι θα ξανάρθει ο ιός τον Οκτώβριο και θα ειναι πιο δυνατός.(Δήλωση Σύψα του άλλου φουσκωμένου με Τσουβάλια Λοιμωξιολόγου).

Ήρθε και ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ Πρωθυπουργός της ΜΕΡΚΕΛ του Σόρος και ντήλερ των εμβολίων του Bill Gates να μας το θυμίσει άλλη μια φορά ότι από τον Οκτώβριο θα εμφανιστεί ο ιός !!!

Δηλαδή ξέρουν γνωρίζουν πότε εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται…Τους μίλησε ο ιός και τους είπε ότι έρχομαι τον Οκτώβριο προλαβαίνετε να κάνετε κανένα μπανάκι.

Η παράκρουση με τα “κρούσματα” συνεχίζεται..Ο Χαρδαλιάς πήρε τη θέση του στα πληρωμένα studio αυτή τη φορά με μάσκα για να μην κολλήσει από το μικρόφωνο και έχωσε και τη μύτη του.

Μας άρχισε τους περιορισμούς και θα συνεχίσει να τρομοκρατεί για να εφαρμόσουν την μάσκα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ σε κάθε μας βημα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους διότι η μάσκα είναι ο

ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ αποδοχής των προβάτων για το επερχόμενο εμβόλιο που θα μειώσει τον πληθυσμό.

Πάμε στο ζουμί..Πως θα βγάλουν περισσότερα κρούσματα για να δικαιολογήσουν τα νεα μέτρα και τα τοπικά Λοκ Νταουν..Σαφως με περισσότερα Τεστ και ολα αυτα με μια ιωση απλή βαφτίζονται Κορωναϊός…

Ακόμη και χωρίς λοίμωξη αναπνευστικού παρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για το ποιο ειναι κρούσμα ψευδώς τα καταγράφουν ως κρούσματα για να φουσκώσουν το λογαριασμό.

Δείτε στη ΦΩΤΟ επάνω τι αναφέρει ως κρούσμα το Υπουργείο του Κικίλια.

Συνεπώς οι εκτελεστές αυτης της συνωμοσίας παίζουν καλα το ρόλο του ΠΡΟΣΤΑΤΗ για να σε πείσουν στο τελος οτι με το εμβόλιο θα σωθείς ενω στην πραγματικότητα θελουν να μειώσουν τον πληθυσμό.

Με την τεχνική αύξηση των κρουσμάτων οι Λοιμωξιολόγοι προτείνουν νέα μετρά και η δήθεν Ελληνική Κυβέρνηση αποφασίζει..Το ΚΟΛΠΟ δείχνει να είναι καλά στημένο αλλά  μπάζει από παντού αν το ψάξεις.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...