Σουηδοί έφηβοι βασανίστηκαν, βιάστηκαν και θάφτηκαν ζωντανοί από μετανάστες

Το σκηνικό έλαβε χώρα σε νεκροταφείο κοντά στην Στοκχόλμη
Φρικιαστικά νέα από τη Σουηδία. Δύο έφηβοι βασανίστηκαν, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και θάφτηκαν ζωντανοί εκεί την περασμένη εβδομάδα από μετανάστες που το έκαναν επειδή οι έφηβοι αρνήθηκαν να αγοράσουν ναρκωτικά από αυτούς. Συνελήφθησαν Ιρανοί και Τυνήσιοι.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Σόλνα, κοντά στη σουηδική πρωτεύουσα Στοκχόλμη. Ένας 21χρονος Ιρανός και ένας 18χρονος Τυνήσιος ήθελαν να πουλήσουν ναρκωτικά στα θύματά τους, τους δύο έφηβους. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, μεταφέρθηκαν παρά τη θέλησή τους σε ένα κοντινό νεκροταφείο.

Στο νεκροταφείο, οι μετανάστες άρχισαν να κακοποιούν τους δύο εφήβους. Χτυπήθηκαν σκληρά και μαχαιρώθηκαν επίσης στα πόδια.. Τα θύματα υποχρεώθηκαν έπειτα να γδυθούν και βιάστηκαν. Τότε θάφτηκαν εν μέρει ζωντανοί, αφού μόλις μπορούσαν να αναπνεύσουν.

Περαστικοί βρήκαν τους εφήβους στο νεκροταφείο το επόμενο πρωί και ενημέρωσαν την αστυνομία. Είναι σοβαρά τραυματισμένοι, αλλά κατάφεραν να δώσουν μια περιγραφή των δραστών στην αστυνομία, η οποία εντόπισε τους δράστες και τους συνέλαβε. . Οι ίδιοι αρνούνται να έχουν καμία σχέση με τα γεγονότα.

loading...