Πολιτική Επικαιρότητα

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου ανεξάρτητος πολιτευτής 

   Συνέλληνες με αφορμή το φαινόμενο του Κορωνοϊού που συνεχίζεται θα επισημάνω.
   1) Πότε εμφανίστηκε-διαπιστώθηκε και που.
   2) Ξικίνησε από την Κίνα (το πιθανότερο) η από αλλού, και γιατί
   3) Γιατί έχουν εξαφανιστεί οι περιβόητοι Κινέζοι ηγέτες από τα ΜΜΕ από την έξαρση του ιού εδώ και περίπου οκτώ μήνες;
   Σίγουρα κατά τη γνώμη μου είναι φτιαχτός ο νέος ιός και έχει στόχο την οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση της ανθρωπότητας από τη μεριά αυτών των ολιγαρχών που θέλουν να ποδηγετήσουν και να χειραγωγήσουν τον κόσμο. Στην προσπάθεια τους αυτή εκόντες-άκοντες συνηγορούν και συμβάλλουν και οι υποτακτικές πολιτικές ηγεσίες των διαφόρων κρατών με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως και οργανισμοί διεθνούς κύρους.
   Να γνωρίζουν όμως ότι αυτά δε θα περάσουν γιατί οι λαοί αφυπνισμένοι αντιστέκονται γενικότερα στη λαίλαπα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
   Τα τεχνάσματα που κάνουν, τα τερτίπια που κάνουν, η χρησιμοποίηση επιστημόνων – επιστημοφανών, οι αντιφάσεις και σπασμωδικές ενέργειες τους αποδεικνύουν την αδυναμία τους και τους σκοτεινούς ανεδαφικούς  στόχους τους.
   Κύριε Μητσοτάκη, υποτακτικέ πρωθυπουργέ στα κελεύσματα της ελίτ της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, τα μέτρα που παίρνετε είναι ελλιποβαρή και εμπερίστατα, όχι σωστά εμπροσθοβαρή, αλλά σπασμωδικά και αναποτελεσματικά που θα δημιουργήσουν πρόσθετα προβλήματα στην κοινωνία μας.
   Πολύ γρήγορα θα εισπράξετε τα επίχειρα, αυτής της ανερμάτιστης και ανεπαρκούς πολιτικής σας ενόψει Κορωνοϊου. Παράδειγμα πολλαπλασιάστε τα τεστ (ανώδυνα και όχι ευτελή) για τον ιό για όλους τους πολίτες´ δωρεάν για τους αδύναμους οικονομικά και με πληρωμή για τους έχοντες και κατέχοντες άμεσα, ώστε να γνωρίζουμε τι μας γίνεται, που βρισκόμαστε για να αυτο-προστατευθούμε καλύτερα. Να ξέρουμε τι θα κάνουμε.
   Κύριε Μητσοτάκη, ως παθών από τις συνέπειες τρομοκρατικών ενεργειών (οικογένειά σας) της 17 Ν, δώστε εντολή και φροντίστε να εξιχνιαστεί η δολοφονική πράξη κατά του μαχητή δημοσιογράφου Σ. Χίου άμεσα. Σεις κ Χρυσοχοΐδη που επαιρόσασταν για την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη =~ το 2000, τωρα τι κάνετε; Αργοπορείτε, είστε εξοργιστικά απαθής….

Θέσεις για τα εργασιακά, και εργατικά δικαίωματα των πολιτών.
   Είμαι κατ´αρχήν υπέρ της επιχειρηματικότητας, αρκεί να είναι σωστή είμαι κατά των κεφαλαιοκρατών γενικά διότι έχουν αδικήσει, εκμεταλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις για να κερδοσκοπήσουν, όπως λέει και το ευαγγέλιο πλούσιος δυσκόλως εισελεύσετε στη βασιλεία των ουρανών.
   Είμαι με τους αδύνατους, αναξιοπαθούντες συμπολίτες και τον προσπαθούντα εργαζόμενο συμπολίτη μας.
   Υποστηρίζω σήμερα και στο μέλλον προοδευτικά μείωση του χρόνου εργασίας, και καλυτέρων συνθηκών απασχόλησης, ελάττωση του ορίου συνταξιοδότησης =~ 60 έτη ( με επιβεβλημένες διακυμάνσεις ανάλογα της δουλειάς) και μεγαλύτερες αμοιβές. Ενδεικτικά για εργαζόμενο με προσόντα – επιστημονική – τεχνική κατάρτιση – γνώση 4ωρη απασχόληση με αποδοχές για τα Ελληνικά δεδομένα και της δύσκολης κατάστασης που βρισκόμαστε τουλάχιστο 1000 Ευρώ και βλέπομε….
   Παγκοσμιοποιητές, πλούσιοι και όλο το κακό συναπάντημα πάρτε το χαμπάρι ότι το προτσές της δυναμικής εξέλιξης και προόδου    δε γυρίζει πίσω στην εποχή του Νεαντερταλ και Χομο Ερεκτους σήμερα κυριαρχεί ο Χομο Σαπιενς. Ματαιοπονείτε προσπαθώντας να γυρίσετε το ρολόι πίσω στο μεσαίωνα, τότε που ο άνθρωπος ήταν δούλος και κτήμα του αφέντη του. Ότι κι’αν μηχανεύεστε, όπως για π.χ τον Κορωνοΐο, Κορωνίδα πάντα θα είναι ο Άνθρωπος. Ουαί υμίν φαρισαίοι – υποκριτές πιστοί του Μαμωνά.
   Αγαπητοί Συνέλληνες οι εκλογές με απλή αναλογική (βοηθάει παρά πολύ) είναι κοντά γιατί ο Μητσοτάκης δε θα αντέξει τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται από την αβουλία και ανικανότητά του. Να συμμετάσχετε είναι ίσως η καθοριστική ευκαιρία για τη ζωή σας. 

loading...