Το δυνατό «όπλο» στη φαρέτρα του Τραμπ – Αφροαμερικανός «ξεσκεπάζει» την αριστερά του Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτομόλησε» από τους Δημοκρατικούς και τώρα αποκαλύπτει γιατί οι Αφροαμερικανοί ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουν τον Τραμπ.
Δύο μήνες πριν τις κρίσιμες κάλπες του Νοεμβρίου και η προεκλογική κόντρα στις ΗΠΑ «φουντώνει» για τα καλά.

Ένα από τα κορυφαία θέματα τα οποία κυριαρχούν στον πολιτικό διάλογο των τελευταίων βδομάδων είναι τα περιστατικά αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ και η υποτιθέμενα αυξανόμενη καταπίεση των Αφροαμερικανών στη θητεία Τραμπ.

Σε ένα βίντεο που λίγα ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη «έπαιξαν», για ευνόητους λόγους, ένας Δημοκρατικός, ο Vernon Jones, μίλησε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θα…στηρίξει ενεργά τον Ντόναλντ Τραμπ!

Πρόκειται αναμφίβολα για μία αναπάντεχη εξέλιξη υπέρ του Αμερικανού προέδρου, από έναν φαινομενικά ορκισμένο πολιτικό αντίπαλο.

Όμως αυτό που προξένησε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση δεν είναι η ίδια η κίνηση, όσο τα επιχειρήματα που ανέπτυξε μέσα σε λίγα λεπτά ουσιώδους ομιλίας του ο Vernon Jones.

«Το Δημοκρατικό Κόμμα δεν θέλει τους μαύρους να απελευθερωθούν από την παλιά νοοτροπία, πράγμα που συνέβαινε για πολλές δεκαετίες και πολλές γενεές. Αλλά έχω νέα για τον Τζο Μπάιντεν.

Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι με ελεύθερα μυαλά! Και προσωπικά είμαι μέλος ενός μεγάλου και αναπτυσσόμενου τμήματος της μαύρης κοινότητας, που είμαστε ελεύθερα μυαλά και πιστεύουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρόεδρος που χρειάζεται να ηγηθεί των Ηνωμένων Πολιτειών».

Τα παραπάνω είπε ενώπιον εκατομμυρίων ακροατών-τηλεθεατών σε όλες τις ΗΠΑ ο Αφροαμερικανός εκπρόσωπος των Δημοκρατικών στην Πολιτεία της Τζόρτζια.

Συνεχίζοντας ακάθεκτος υπέρ του Τραμπ και κατά της υποτιθέμενης «φιλευσπαχνίας» των Αριστερών δήλωσε:

«Εκπαίδευση, δουλειές και ασφάλεια. Σε κάθε ένα από τα αυτά τα θέματα και με μία μόνο θητεία, διέλυσε (ο Τραμπ) τις κακόβουλες δυνάμεις, που καταδυνάστευαν την μαύρη κοινότητα για δεκαετίες. Μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχθούμε.

Γνωρίζετε πως όταν έκανα τη έκανα δημόσια την ανακοίνωσή μου στήριξης προς τον Τραμπ ολόκληρη η κόλαση ξέσπασε. Απειλήθηκα, με είπαν “ντροπή” και μου είπαν να παραιτηθώ από το ίδιο μου το κόμμα. Δυστυχώς αυτά συμβαδίζουν με το Δημοκρατικό Κόμμα και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, τους μαύρους και τις γυναίκες».

loading...