Μας φτύνει κατάμουτρα και εσείς το «συζητάτε».

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

“ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ.  ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΧΑΝΟΥΜ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ  «ΤΟΥΡΚ»ΕΛΙΑΜΕΠ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ  ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΓΙΩΡΓΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΙΩΑΚΕΙΜΗΔΙΔΩΝ ΚΤΛ  ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΥΜΩΝ”

Κύριοι Βουλευτές,

Μας φτύνει κατάμουτρα και εσείς το «συζητάτε».

Προσπαθεί με τσαμπουκά και τρομοκρατία, με απειλές και με τη βοήθεια της χανούμ Μέρκελ και των ημετέρων, νεοοθωμανών και “γερμανών”, ΟΛΑ στο τραπέζι.

Θράκη, 18νησιά, τα Δωδεκάνησα, τα σύνορα της καρδιάς του (μέχρι η καλοσύνη του τη Θεσσαλονίκη, το μισό Αιγαίο, σχεδόν όλη την Κρήτη.

Και αντίο ασσικτίρ ο Κυριάκος το «συζητεί».

Όσοι Έλληνες και όχι “τουρκογερμανοί”, θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν, ότι μόνον η αποτρεπτική ισχύς και η «Ελληνική» αντιμετώπιση της φασιστικής τουρκίας είναι η μόνη λύση..

Δεν μπορεί κύριοι να διατηρείτε σχέσεις με μια χώρα πειρατή που συνεχώς μας εξυβρίζει και μας απειλεί. Ντροπή.

Απορρίψτε άμεσα οποιαδήποτε πρόταση της τουρκικής γερμανίας της χανούμ Μέρκελ, του «ΤΟΥΡΚ»ΕΛΙΑΜΕΠ, του Τζέφρυ της κυρά Γιώργενας κτλ,  για συζήτηση οποιουδήποτε θέματος πλην της ντε φάκτο Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σας Θυμίζω την πρόταση Έλληνα πατριώτη των ΗΠΑ προς τον πρωθυπουργό.

«Να λοιπόν τι θα περιμέναμε να δούμε για να συστρατευθούμε και συσπειρωθούμε στο πλευρό σας:»

“Απέλαση του Τούρκου Πρέσβη! άμεσα! Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση! Παρ αυτά!”

“Επίδοση επίσημου διαβήματος της Ελλάδος στα ηνωμένα έθνη για τις τουρκικές παραβιάσεις”.

“Ανάλογο διάβημα στο συμβούλιο εθνικής ασφαλείας στον ΟΗΕ και ξεχωριστά στην κάθε μια χώρα μέλος του Σ.Α”.

“Ενημέρωση όλων των Πρέσβεων του ΝΑΤΟ από τον αρμόδιο υπ. Εξ ή και από Εσάς τον ίδιο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δημόσια διακήρυξη της αποφασιστικότητας της Ελλάδος πως αν χρειασθεί θα καταφύγει και στην δύναμη της ισχύος! δεν θα διαστάσει να το κάνει.”

“Ενημέρωση όλων των Πρέσβεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον αρμόδιο υπ. Εξ ή και από Εσάς τον ίδιο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δημόσια διακήρυξη της αποφασιστικότητας της Ελλάδος πως αν χρειασθεί θα καταφύγει και στην δύναμη της ισχύος!”

“Ξεχωριστή διαβαθμισμένη ενημέρωση των Πρέσβεων Γαλλίας, Ρωσίας και Αγγλίας που είναι οι χώρες που υπέγραψαν την συνθήκη του Λονδίνου για την αναγνώριση του νέου ελλ. Κράτους.”

“Ενημέρωση προσωπική του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt από τον αρμόδιο υπ. Εξωτερικών και την δεδηλωμένη διακηρυγμένη αποφασιστικότητα της Ελλάδος καθώς οι ΗΠΑ μετά από τόσα 24ωρα μετά την υπογραφή του ελληνοαιγυπτιακού memorandum, κατανόησης μεταξύ των δυο χωρών ως προς τις ζώνες επιρροής στα εφαπτόμενα υδάτινα σύνορα, συμπεριφέρθηκαν αγνοώντας πλήρως την εν λόγω διμερή συμφωνία”

“Ενημέρωση όλων των πρέσβεων χωρών μελών του ΟΗΕ από την μόνιμη πρέσβη μας στον ΟΗΕ”

“Άμεση σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για την λήψη κοινών αποφάσεων”

“Έκτακτη σύγκληση της ολομέλειας του Ελληνικού κοινοβουλίου για κοινό ομόφωνο ψήφισμα που θα απευθύνεται προς τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.”

“Ψήφισμα με το οποίο θα διακηρύσσεται η σθεναρή αποφασιστικότητα της Ελλάδος για την προάσπιση με κάθε νόμιμο και διεθνές μέσο των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος. Τα δικαιώματα της οποίας ως Πολιτική ηγεσία κληθήκατε και ορκιστήκατε να υπηρετείτε.”

“Όλοι μαζί. Ενωμένοι”

“Μετά από όλα αυτά, που αποτελούν μια συνεχή απόδειξη αποφασιστικότητας τόλμης και θάρρους, εφόσον συνεχίζονται οι παραβιάσεις των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος, άμεση και κεραυνοβόλο σθεναρή απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις.”

“Με τόλμη και θάρρος όπως αυτό που διαθέτουν οι Άνδρες και οι Γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων. Δηλαδή τα Παιδιά μας. Τόλμη και θάρρος σε επιχειρησιακό επίπεδο, με ότι αυτό συνεπάγεται για εμάς ως Λαό και για Εσάς ως Κυβερνήτη αυτής της χώρας. (Αν θέλετε να παραμείνει η Ελλάς χώρα, και όχι χώρος…)

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...