Ο μύθος της Μητέρας Τερέζας

Έστω αργά, κάποτε αποκαθίσταται η αλήθεια…
 Ήταν απορίας άξιον…  είναι ποτέ δυνατόν να βγει κάτι καλό από μια γενιά καλλικαντζάρων (σκιπταραίων-αλβανών);;;   Είναι δυνατόν να βγει κάτι καλό από έναν όχλο δίποδων των οποίων η “λαϊκή” τους παροιμία είναι η εξής:
 “Κάνε κακό για να δεις καλό” !!!

Ένας άγγελος έστειλε από την κόλαση..
Η αλήθεια για τη Μητέρα Τερέζα (που την έλεγαν όσοι την ήξεραν ακριβώς ως (” Άγγελος του Θανάτου ”), τα σπίτια τους για τους άρρωστους, ονομάστηκε ” σπίτια νεκροτομείου ” από γιατρούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η Μητέρα Τερέζα φον Καλκούτα (1910-1997) έλαβε εκατοντάδες εκατομμύρια δωρητές για τα νοσοκομεία της – τα οποία χαρακτήρισε ” σπίτια για τους άρρωστους -, αλλά έβαλε τα περισσότερα χρήματα στις ταμειακές μηχανές του Βατικανού και πήγε σε ασθενείς σε επισφαλή κατάσταση, χωρίς θεραπείες και φροντίδα, πολλοί ασθενείς απλά στοιβαγμένοι στο έδαφος περιμένοντας τον θάνατο. Οι γιατροί περιέγραψαν αυτά τα μέρη ως ” Σπίτια του Θανάτου ” ή ” νεκροτομείο ” στα πλαίσια της ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας).

Υπήρξαν αναφορές ότι τα ” σπίτια ” ήταν τόποι επιδημίας κάθε είδους ασθενειών. Ένας πρώην εθελοντής έγραψε ότι όλα έλειπαν για να ανακουφιστεί ο πόνος των αρρώστων.

Στην Ινδία, όλοι γνωρίζουν την πραγματική εκδοχή της ιστορίας όπου απήγαγε βίαια άρρωστους ανθρώπους από τη μέση του δρόμου και τους πήγε σε μέρη που είχε εισβάλει, όπου οι εθελοντές της (πρώην ασθενείς που δεν πέθαναν) αντιμετώπισαν αυτούς τους άρρωστους ανθρώπους ενώ έκανε πλύση εγκεφάλου αυτή για να την μετατρέψει σε Καθολικισμό και απείλησε την κόλαση και την αιώνια καταδίκη.

Η εικόνα μιας εύθραυστης ηλικιωμένης να φροντίζει τους ασθενείς μιας άλλης θρησκείας σε μια χώρα που καταστράφηκε από την πείνα και την εξαθλίωση ήταν μια εξαιρετική προπαγάνδα για τους πολιτικούς και θρησκευόμενους. Το 1979 τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης και το 2003 από την Καθολική Εκκλησία ευλογημένη και αργότερα ανακηρύχθηκε ως Αγία.

Ο ιεραπόστολος είχε ήδη γίνει σύμβολο χριστιανικής φιλανθρωπίας. Ωστόσο, οι Καναδοί ερευνητές, αφού εξέτασαν περισσότερα από 500 έγγραφα, βρήκαν ότι ο υποτιθέμενος αλτρουισμός και γενναιοδωρία της Μητέρας Τερέζας δεν ξεπερνούσε μια φαντασίωση που πωλήθηκε ως αλήθεια από τον διεθνή Τύπο.

πηγη

https://katohika.gr

loading...