ΕλληνοΜουσουλμανική περίσωση της θρησκευτικότητας του Μωαμεθανισμού

Κώστα Δημ Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου –Σχολιογράφου)

Η «χριστιανική» Δύση –πλην Ελλάδας – περιορίστηκε στη θέαση –χωρίς έντονη αντίδραση στο ανοσιούργημα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Αναμενόμενο. Βρίσκεται σε παρακμή.  Αρκετές χώρες της , σε προχωρημένη σήψη. «Δος ημίν σήμερον» και «γαία πυρί μιχθήτω». Ταυτόχρονα κάποιοι –υποκριτικά, ανόητα, αντιχριστιανικά και ανίερα –ίσως και να το … χάρηκαν.
Πέρασαν κάπου 7 αιώνες (από το 1204 ) όταν οι Σταυροφόροι τους, επισκέφτηκαν – για φιλικό χριστιανικό εθιμοτυπικό πλιάτσικο – την Βασιλεύουσα. Δυόμιση περίπου αιώνες αργότερα (1453) η Πόλις Εάλω από τον Μωάμεθ τον Πορθητή. Μαζί και η Αγία Σοφία (τότε, όχι τώρα, όπως  λέγεται. Τώρα επιχειρήθηκε αντιαισθητικό και αντιθρησκευτικό, μασκάρεμα της). «Χριστιανοί» , αρχικά και Μουσουλμάνοι μετέπειτα, ολοκλήρωσαν το … «θεάρεστο» έργο της  Άλωσης!.
Μπορεί όλους εμάς τους Έλληνες – το τονίζω προς αντιδιαστολή – Ορθοδόξους, να μας πονάει πολύ , ετούτη η χυδαία, ανίερη, απολίτιστη, αντιδεοντολογική και αντιθρησκευτική αλλοίωση της φυσιογνωμίας, της ιστορικότητας, της θρησκευτικότητας του Ναού. Αλλά δεν φαίνεται – πέραν υποκριτικών αναφορών – να συγκινούνται οι … «Χριστιανοί» .  Δεν εξανίστανται, δεν επαναστατούν και δεν συμπαρίστανται ενεργά – και όχι φραστικά – στον αγώνα που ο Χριστιανισμός οφείλει άμεσα να ξεκινήσει, εναντίον εκείνων των απολίτιστων /βάρβαρων/κουρσάρων σαλταδόρων οι οποίοι κάνουν , κατά καιρούς , ρεσάλτο στα ιερά και τα όσια μας.
Είναι αξιολύπητοι όλοι οι … «πολιτισμένοι», «Χριστιανοί» Ορθόδοξοι και μη (Καθολικοί, Προτεστάντες κ. α) που παρακολουθούν , ως να μην τους αφορούν τα τεκταινόμενα.
Αδυνατούν, οι παρηκμασμένοι /σαπισμένοι ταγοί, να αντιληφθούν το τι θα επακολουθήσει /(επ)έρχεται. Το τι τους περιμένει. Αν δεν σταματήσουν –μαζί με τους Έλληνες – τον αχαλιναγώγητο σαλεμένο Σουλτανίσκο , το τίμημα θα είναι βαρύ για όλους. Όχι μόνον για εμάς. Ο Αννίβας  Χάνιμπαλ του Ισλαμισμού είναι  ante portas της Ευρώπης.
Όσα συμβαίνουν στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι ελληνοτουρκική διένεξη/ υπόθεση. Είναι –μεθοδευμένη παρανοϊκά- εφαρμογή σχεδίου εξισλαμισμού. Επικράτηση και του Μωαμεθανισμού επί του Χριστιανισμού. Όσο ανίκανοι, πυγμαίοι, κοντόφθαλμοι και να είναι –και είναι – οι αξιοδάκρυτοι Δυτικοί ηγετίσκοι οφείλουν να συνέλθουν. Να αφυπνιστούν.
 Αυτή η κατάπτυστη εικόνα (μη) αντίδρασης των «Χριστιανών» είναι ασύγγνωστη! Τι άραγε κρύβεται κάτω από τα άμφια του Ιερατείου τους; Τι προσμένουν οι πολιτικές τους ηγεσίες; Μήπως το (επερχόμενο) «σφάξε με Αγά μου ν’αγιάσω;».
Σε αυτό το ανίερο τουρλουμπούκι ανάμιξης τόπων λατρείας διαφορετικών θρησκειών, τη θρησκευτική τιμή του Μουσουλμανισμού (που οι Τούρκοι ευτέλισαν) (περι) έσωσαν σώφρονες Μουσουλμάνοι ηγέτες οι οποίοι απουσίασαν εμφαντικά!.
Ουδείς προσήλθε να (συν) προσκυνήσει μαζί με τους δύο φανατικούς Τούρκους συγκυβερνώντες. Ούτε οι Άραβες. Ούτε ο Λίβυος ηγέτης ή το Κατάρ !!!.
Δεν είναι ιλαροτραγική εξέλιξη, χαστούκι , μπούμεραγκ;
Δεν ηχούν άραγε καμπάνες στα αυτιά της τούρκικης ηγεσίας;
Εκτός  και αν οι «φωνές  παρανοϊκής προέλευσης» τις  καλύπτουν.

ΥΓ Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν γνωρίζω αν θα πραγματοποιηθεί και πότε το «πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ‘ναι».
      ‘Όμως εκεί τα κακαρίσματα και οι βάρβαρες τερατογενέσεις, τα ανοσιουργήματα.
       Τ ο  Ι σ λ ά μ,  ό τ α ν (κ α θ) ο δ η γ ε ί τ α ι  α π ό  ε γ ω π α θ ε ί ς σ α λ ε μ έ ν ο υ ς  η γ έ τ ε ς  π ά ν τ α  π ρ ω τ ό γ ο ν α                                       σ υ μ π ε ρ ι φ έ ρ ε τ α ι.
       Γρηγορείτε κ. κ  Δυτικοί και Χριστιανοί (;) , οι καιροί ου μενετοί.
       Το Ισλάμ, που καιρό πολύ καραδοκεί, έρχεται να αλώσει (όχι την Αγία Σοφία που αιώνες πριν αλώθηκε) αλλά ότι απόμεινε από τον πολιτισμό, την πίστη την χριστιανική , την πραγματικότητα την ιστορική, τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, την ίδια μας την ψυχή !!!.

loading...