ΔΕΝΔΙΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ!

Της Λέττας Καλαμαρά

Στο ρόλο του ηθοποιού της πολιτικής ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επαναλαμβάνει την εμφάνιση του Νίκου Κοτζιά, ΥΠΕΞ του Τσίπρα, με το ίδιο τέλος στη σκηνή. Η παραχώρηση της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, της Ελληνικής, διαδέχεται η παραχώρηση των χρυσοφόρων κοιτασμάτων της Ελλάδας της λεκάνης του Ηροδότου στην Αίγυπτο και νομιμοποιεί τις διεκδικήσεις της Τουρκίας.

Η αυτονόητη προσθήκη της ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου έρχεται αργά εις βάρος των συμφερόντων Ελλάδας-Κύπρου και Ισραήλ, αφού θα στιγματίζεται και θα καθορίζονται από το νομικό καθεστώς παραχώρησης της συμφωνίας Αιγύπτου – Ελλάδας, ως άλλος Αττίλας χωρίς σφαίρες. Ο κ.Δένδιας έβαλε την υπογραφή του όπως και ο κ.Κοτζιάς σε ιστορικά κείμενα παραχώρησης εις βάρος των συμφερόντων της σημερινής Ελλάδας με την έγκριση του προϊσταμένου του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ.Δένδιας κατατάχθηκε με προθυμία στην ίδια θέση στις καρδιές των Ελλήνων.

Ο κ.Μητσοτάκης διαμελίζει την Ελλάδα με τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδα-Ιταλίας και Ελλάδας Αιγύπτου. Οι συνέπειες των παραχωρήσεών του δεν θα αργήσουν να φανούν, αφού η νέα Μικρή Ελλάδα, η κατοχική Ελλάδα των Γερμανών 1941-’44 παίρνει σάρκα και οστά. Ένας λαός εσκεμμένα πεινασμένος οδηγείται στο κρεματόριο με μειωμένη εθνική συνείδηση και κυρίως κάτω από την μπότα μίας βρόμικης νομενκλατούρας που γνωρίζει και δουλεύει το ανθελληνικό σχέδιο εδώ και δεκαετίες.

Αντιπρόσωποι του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Τουρκίας αδημονούν για την 26η Αυγούστου 2020, ημέρα συνθηκολόγησης της Βουλής των Ελλήνων και την 28η Αυγούστου για την απαρχή της τυπικής διαδικασίας ενός αποτυχημένου διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας και προσφυγής στη Χάγη για την ετυμηγορία αποστρατικοποίησης των Νήσων του Ανατ. Αιγαίου και Δωδεκανήσων, και απώλειας της ελληνικής ΑΟΖ στο Καστελόριζο. Για την Αλεξανδρούπολη η συνταγή είναι δοκιμασμένη σε νησί των Κυκλάδων όπου η φτώχεια καθιστά τους κατοίκους επιρρεπείς σε επενδύσεις σκοτεινών πηγών.


Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τις μάσκες κόντρα στην επιστήμη και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις απώλειες σε δισεκατομμύρια ευρώ της Ελλάδας από την επαίσχυντη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου. Αν δεν κυβερνάει ο ίδιος αλλά αποτελεί ένα υποχείριο πολιτικής ηθοποιίας όπως ο προκάτοχός του οφείλει να αποχωρήσει και να εγκαταλείψει το σχέδιο για μία κομματιασμένη Ελλάδα, τοπικά ανεξάρτητη σε Βορρά και Νότο με πολλές σημαίες και στολές. Δεν εκλέχθηκε με αυτή την ατζέντα και δεν νομιμοποιείται δημοκρατικά να παραχωρεί έδαφος και υπέδαφος της Ελλάδας.

Αν συνεχίσει έτσι το πολιτικό του τέλος του ίδιου και της παρέας του θα είναι ανάλογο με εκείνο που έτυχαν οι ηγέτες των εθνικών καταστροφών. Η Ελλάδα θα είναι μία και ΜΕΓΑΛΗ, σύμμαχος της ελευθερίας και αντίπαλος των Αγιατολάδων. Η Ευρώπη και ο κόσμος του 19ου και 20ού αιώνα είναι παρελθόν κ.Δένδια και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσαρμοσθούμε δυναμικά. Να συμπολεμούμε με τον νικητή ως άλλοι Θεσπιείς…

loading...