Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Σε δεινή θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως άλλος Χότζας αδυνατεί να δώσει απαντήσεις σε εύλογα ερωτήματα σχετικά με την πρόθεση υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε νήπια και ανήλικα παιδιά και μοιράζει δωρεάν το επιχειρηματικό προϊόν από τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών προς κέρδος επιχειρηματιών. Απορία προκαλεί η διατήρηση στη θέση της Υπουργού της αποτυχημένης κ.Κεραμέως που η εμμονή της στη χρήση μάσκας απέδειξε την πλήρη ανυπαρξία ενός οργανωμένου σχεδίου για το άνοιγμα των σχολείων. Επί 2,5 μήνες η κ. Κεραμέως δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να προετοιμάσει την εκπαιδευτική κοινότητα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εν μέσω πανδημίας. Δεν προετοίμασε την τηλε-εκπαίδευση, τις αίθουσες των σχολείων για εκ περιτροπής μάθημα, τους εκπαιδευτικούς που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτό το σχέδιο, ενώ το Μάιο του 2020 διατυμπάνιζε ότι το σύστημα της τηλε-εκπαίδευσης ήταν έτοιμο και σε πλήρη λειτουργία. Αντίθετα, πέρασε την αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη (25 μαθητές). Η εύκολη λύση για να λειτουργήσουν τα σχολεία υπό αυτές τις συνθήκες ήταν έτοιμη λοιπόν, χρήση μάσκας από ανήλικα παιδιά και νήπια χωρίς καμία πρόβλεψη για τις επιπτώσεις της.

Οι συνεχείς αποτυχίες του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναλαμβάνει την επιτυχία κατά τον ίδιο της διαχείρισης της κρίσης του COVID-19 που διέλυσε την οικονομία στην πρώτη φάση αλλά επιρρίπτει την αποτυχία στους πολίτες στην τωρινή φάση τον οδηγούν σε μία αυταρχική και προσβλητική άσκηση της εξουσίας. Αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανθρώπους χωρίς κοινή λογική χαρακτηρίζει επίσημα τους πολίτες που αναζητούν απαντήσεις σε ερωτήματα για μία πρωτόγνωρη κατάσταση στα παιδιά τους που δεν έχει ιατρικό προηγούμενο. Δυστυχώς αγνοεί εσκεμμένα όλες σχεδόν τις Κυβερνήσεις και λαούς της Ευρώπης που δεν εφαρμόζουν το μέτρο που αυτός επιθυμεί να επιβάλλει.

Ο Κ.Μητσοτάκης διολισθαίνει σε αυταρχικά μέτρα ποινικών διώξεων και λογοκρισίας ώστε να εξασφαλίσει το απυρόβλητο των πολιτικών του αποφάσεων. Μέμφεται την κριτική αν είναι σκληρή και επιζητεί επιδοματικούς αυλικούς. Ως Πρωθυπουργός έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να αποφασίσει, να διατάξει και να αναλάβει τις ευθύνες των αποφάσεών του. Οφείλει όμως να πείσει το λαό για τη λογική των αποφάσεών του και δεν δείχνει να το πετυχαίνει αφού αποφεύγει αυτός και η αρμόδιος Υπουργός του να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα.


Ο κ.Μητσοτάκης όπως και οι προκάτοχοί του υποτιμούν ένα λαό με βαθιές ρίζες στην ανθρωπότητα. Η αγωνία του να παραδώσει τα χρυσοφόρα κοιτάσματα στη Μεσόγειο σε Ιταλούς, Αιγυπτίους και Τούρκους είναι έκδηλη. Αν θα το πετύχει για να μείνει σε μία δοτή όχι από τον ελληνικό λαό πια εξουσία θα φανεί την επόμενη Τετάρτη στην ψήφιση της επαίσχυντων Συμφωνιών που παρέχουν το νομικό έρεισμα για την παράδοση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στη συνέχεια στην Τουρκία στο Δικαστήριο της Χάγης, σε εκτέλεση ενός ανθελληνικού τουρκολάγνου σχεδίου. Δεν κατάφερε να αποδώσει την ήττα του στις Ένοπλες Δυνάμεις μπόρεσε όμως να τις σπιλώσει με την αδράνειά τους στην καταπάτηση της ελληνικής Μεσογείου.

Για τις μάσκες της εξουσίας του θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό όσο και αν αναζητά άλλοθι σε ένοχους νέους, σε συστημικά μέσα παραπληροφόρησης, σε ξένα αφεντικά και σε πολιτικά ζόμπι του παρελθόντος για τα οποία ο ελληνικός λαός απεφάνθη οριστικά την 7η Ιουλίου 2019. Ο ίδιος επέλεξε να αγνοήσει το λαό υποτιμώντας τον, ο ίδιος επέλεξε να φτωχύνει την Ελλάδα, ο ίδιος επέλεξε το στρατόπεδο της ηττημένης πλευράς γιατί αυτή απλά ανοιγοκλείνει το συρτάρι της για να επιβάλλει μάσκες σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε δρόμο και σοκάκι της.


Κύριε Μητσοτάκη, αποτύχατε και οφείλεται να παραιτηθείτε πριν καταστρέψετε και υποθηκεύσετε τη χώρα και πριν διαλύσετε τη νέα γενιά, τα παιδιά. Με ή χωρίς μάσκες δεν είστε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στην καρδιά των Ελλήνων. Αν θέλετε να κυβερνάται ακόμα, δώστε απαντήσεις γιατί Γάλλοι, Γερμανοί, Άγγλοι, Σκωτσέζοι, Πολωνοί, Ισπανοί, Βέλγοι δεν βάζουν μάσκες στα νήπια τους. Τι παραπάνω ξέρουν ή τι λιγότερο;

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τεχνοκράτες και πολιτικούς των Πανεπιστημιών της ελίτ που κόπτονται για το πολιτικό προφίλ τους και μόνο. Η Ελλάδα χρειάζεται Έλληνες πολιτικούς με κοινή λογική και ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα τους και τους πολίτες χωρίς “μασκες” διπροσωπίας έτοιμους να θυσιαστούν στο διάβα της ζωής τους.

Επιστρέφουμε στον κ. Μητσοτάκη το ψεύτικο όνειρό του στη σημερινή απάνθρωπη πραγματικότητα που δημιούργησε και επιβάλλει.

loading...