ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΠΕΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) ΜΜΕ…




 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Όπως πολλοί γνωρίζετε, ταυτόχρονα με το χάος που επικαλούνται για να μας κρατάνε σε μια κατάσταση μάχης ή φυγής και να τρωγόμαστε
μεταξύ μας για το ποιανού η μάσκα είναι κάτωθεν των ρουθουνιών, υπογράφονται και πολλοί νόμοι τους οποίους προσπαθούν να κρατήσουν κρυφούς με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης.

Πολλά γνωρίζουμε χάρη στον δικηγόρο κο. Νίκο Αντωνιάδη και τη μάχη που δίνει καθημερινά, εκπροσωπώντας νομικά και αφιλοκερδώς εμάς. Τον λαό.

⭕Συνοπτικά λοιπόν έχουμε τα εξής:
️Σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου 4682/2020 (ΦΕΚ 76/ 3.4.2020) που ψήφισαν στη Βουλή, θέλουν να μας εμβολιάσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ, για να μας «προστατέψουν» από τον κορωνϊό. Συγκρεκριμένα αναφερόμαστε στα κdάτωθι:

️(Άρθρο 1 Νόμος 4682 παρ. 2 Περ. (Α) και (Β) & παρ. 6).

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:
(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων για τα οποία υπάρχουν εύλογες ΥΠΟΝΟΙΕΣ, ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

️Όποιος δε συμμορφώνεται με το μέτρο του παρόντος άρθρου, τιμωρείται με ΦΥΛΑΚΙΣΗ έως δύο (2) ετών, εκτός και αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

Να γνωρίζουμε τα εξής:

Σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, νόμος 3418/2020, άρθρο 12:

Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
Ο ιατρός ΔΕΝ επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

Σύμβαση Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Βιοιατρική νόμος 2619/1998, άρθρο 5.

Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του.

Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.

Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του.

️Γνωρίζουν λοιπόν πως η πλειονότητα των ανθρώπων γενικά και των Ελλήνων συγκεκριμένα, θα επιλέξουν να μην κάνουν το εμβόλιο, γιατί έχουν καταλάβει πως πολλά κομμάτια της ιστορίας δεν κολλάνε!

Άρα τι κάνουν αυτοί εις την κορυφή της πυραμίδας; Χρησιμοποιώντας τεχνικές της ψυχολογίας, μέσω επιβράβευσης και τιμωρίας, προσπαθούν να μας εκπαιδεύσουν.

Κάνατε καλό lock down; Σας αφήνουμε έξω να χαρείτε. Οι κακοί που δεν έστειλαν μήνυμα στο 13033, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο. Έτσι για να μάθουν να συμμορφώνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...